Skip to content

Pony’s zonder water, brandweer in actie

Redactie
31 juli 2020 | 23:17

Advertentie

Een groepje pony’s in een wei aan de Breijbaan in Weert is zonder water komen te zitten. De politie ontving hierover een melding omdat het behoorlijk heet was vandaag.

Paardjes

Ter plaatse troffen agenten een lege drinkbak aan. De brandweer kwam met een waterwagen ter plaatse om de paardjes te voorzien wat water. Ondertussen werd contact gezocht met de eigenaar van de dieren. Een buurtbewoonster zegt dat ze gisteren zelf de tuinslang had gepakt om de drinkbak te vullen. Vermoedelijk is er geen opzet in het spel.

Advertentie

1 Reactie

  1. “Vermoedelijk is er geen opzet in het spel.” Misschien niet, maar wel nalatigheid en dat zou ook strafbaar moeten zijn. Als je dieren ergens in een weiland hebt staan hoor je regelmatig te controleren of ze nog voldoende eten en drinken hebben. Blijkbaar is dat niet gebeurt getuige het feit dat een buurtbewoonster de dag van te voren ook al de dieren water heeft moeten geven omdat ze niks meer hadden.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie