Skip to content

Nieuwe functie voor voormalige kleuterschool Budschop

Redactie
31 juli 2020 | 16:07

Advertentie

De voormalige kleuterschool aan de Beatrixstraat krijgt een nieuwe functie. Het gebouw stond jaren te koop. Het bedrijf CortoClinics wil zich nu in het pand vestigen. Op 28 juli heeft het bedrijf de plannen gedeeld met omwonenden. Het gebouw wordt verbouwd tot een kliniek voor heup- en knieartrose.

Kleinschalig en huiselijk, een plek waar je je thuis voelt” aldus Nanne Kort, oprichter van CortoClinics. “Ons concept is er op gericht om dicht bij de cliënt te staan op een plek waar hij zich welkom en thuis voelt. Vandaar dat onze keuze op Budschop viel.

Kleuterschool Budschop

Passende invulling 
Nadat in 2015 de onderwijsfunctie van het gebouw overbodig werd kwam het in handen van de gemeente en werd het in de verkoop gezet. Uitgangspunt bij het zoeken van een koper was een passende invulling, passend bij de maatschappelijke bestemming van het pand. De locatie biedt kansen voor een niet alledaagse invulling.

Welkom 
Wethouder Koolen is blij met deze invulling: “De bedrijfsfilosofie van CortoClinics past uitstekend op deze plek. Het is fijn dat dit pand eindelijk een nieuwe invulling krijgt en verloedering wordt voorkomen. We heten CortoClinics van harte welkom!

Informatieavond 
De avond voor de omwonenden verliep goed. Er was ruimte voor discussie en vragen te stellen. In een prettige ambiance zijn omwonenden en belanghebbenden, geïnformeerd. Vanwege de corona-maatregelen was het helaas niet mogelijk om er een vrije inloopavond van te maken. Maar het bedrijf zet in de toekomst graag de deuren open voor geïnteresseerden. De planning is dat het pand na afronding van de formaliteiten grondig wordt verbouwd zodat het een frisse en passende uitstraling krijgt. In het voorjaar van 2021 wil CortoClinics haar deuren openen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie