Skip to content

Wegwerkzaamheden in Nederweert

Redactie
28 juli 2020 | 11:34

Advertentie

In week 35 gaat de gemeente Nederweert op donderdag en vrijdag op verschillende locaties de asfaltdeklagen vervangen. De werkzaamheden vinden onder meer plaats op de Kanaaldijk, de Moesemanstraat en de Weerterbosdijk. Als het nodig is worden er omleiding ingesteld en/of verkeersregelaars ingezet. Houd rekening met enige overlast. Bewoners worden vooraf geïnformeerd.

Wegwerkzaamheden

Hoofstraat
De komende maanden vinden nog meer wegwerkzaamheden plaats. Zo vernieuwen ze na de vakantieperiode het wegdek van de Hoofstraat en de fietspaden. Dat is de weg vanaf de rotonde bij de N275 bij Nederweert-Eind richting Ospel. Een bewonersavond over het project heeft al plaatsgevonden.

Booldersdijk
Waar de snelheid inmiddels naar 60 km per uur is teruggebracht is de Booldersdijk. Eind augustus, begin september worden nog twee rode fietsstroken aangebracht. Dan is het project afgerond. Het verlagen van de maximum snelheid is bedoeld om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Advertentie

3 Reacties

  1. Booldersdijk veiliger? Laat me niet lachen. De laatste weken meer gevaarlijke situaties gezien dan de afgelopen 5 jaar… Dit is wachten op de eerste dode, vooral met de mais die zo hoog staat… Omwonende nemen voorrang en onwetenden rijden nog steeds met 80 zonder ook maar te kijken naar de zijstraten. Gelukkig heb ik het niet bedacht… Kleeft er aan mijn handen straks geen bloed…

  2. En dan de Hoofdstraat word breder dus helemaal racebaan .

  3. En dan kan racebaan Hoofdstraat mooi dmv een turborotonde verbonden worden met racebaan Eind Daar jakkeren ze al als malloten, al dan niet met mobieltje in de hand, rakelings langs fietsers af. Met ‘remdrempels’ die te laag zijn om de snelheid op aan te passen maar wel hoog genoeg om flink wat geluidsoverlast te veroorzaken met alles wat achter een (vracht)wagen wordt gehangen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie