Skip to content

Grote vechtpartij op AZC in Budel

Redactie
28 juli 2020 | 11:46

Advertentie

In de nacht van maandag op dinsdag is er een grote vechtpartij geweest op het AZC in Budel. Hierbij zouden ruim 100 mensen zijn betrokken. Uit onderzoek van de politie blijkt dat er circa 15 bewoners ‘echt’ met elkaar in gevecht waren.

Vechtpartij op AZC

De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse. Er zou gebruik gemaakt zijn van messen. Ook werd een beveiliger bedreigd. Een verdachte is aangehouden, een 25-jarige man en bewoners van het AZC. De beveiliger probeerde de vechtende bewoners uit elkaar te halen. Hij werd toen aangevallen door de verdacht. Die gebruikte een ‘bestekmes’ om de beveiliger een aantal keer te steken. De beveiliger liep gelukkig geen verwondingen op en deed aangifte.

Onderzoek nog in volle gang. Aanleiding en toedracht van de vechtpartij zijn nog onbekend. Mogelijk volgen er meer aanhoudingen

Rustig
De situatie op de locatie in Budel is nu rustig. Er zijn vier bewoners lichtgewond geraakt. Zij hebben lichte snijwonden opgelopen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie