Skip to content

Zomerse Terrasdeals Bi-j Siem | ‘saame’ lekker genieten

Redactie
2 juli 2020 | 16:33

Advertentie

Het is weer zomer! En dat willen ze graag ‘saame’ met je vieren. Je wil toch ook weer er ‘saame’ op uit en naar buiten. Bi-j Siem ben je van harte welkom. Uiteraard binnen de geldende regels. Speciaal voor de vakantiemaanden juli en augustus hebben ze enkele zomerse terrasdeals. Scherp geprijsde deals die ze je aanbieden per 2 personen.

‘Saame’ lunchen
De gevarieerde lunchkaart hebben ze uitgebreid met Stokbrood “Soleil”. Heerlijk vers afgebakken stokbrood(bruin of wit), belegd met ham, ui, paprika en champignons en gegratineerd met kaas. Om je vingers bij af te likken. Per 2 personen van € 18,50 voor slechts € 12,00. Kom gezellig ‘saame’ lunchen en geniet van deze speciale deal op het gezellige terras

‘Saame’ pasta
Zomer en pasta, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lekker, snel en gemakkelijk. Bi-j Siem serveren wij deze pastadeal zowel ’s middags als ’s avonds op het sfeervolle terras.

Per 2 personen kunt u kiezen uit pasta bolognaise, pasta spekjes of pasta vega, van € 31,00 voor slechts € 20,00!!! Reserveer alvast een tafeltje op ons terras.

‘Saame’borrelen
Kies je ervoor om de zomermaanden gezellig ‘Rundhausen’ te blijven, dan is het terras in het oude centrum de uitgesproken plaats om je in het buitenland te wanen. Gezellig en veilig ‘saame’ borrelen zonder tijdslot. Binnen de geldende regels serveren ze een zeer gevarieerde borrelplank met warme en koude hapjes in combinatie met een heerlijke fles witte wijn of rosé naar keuze. Om de zomer feestelijk te vieren betaal je geen € 35,00 maar slechts € 24,00 per 2 personen.

Bi-j Siem is klaar voor een prachtige zomer. Culinair en gezelligheid komen ‘saame’ op ons mooie terras. Reserveren mag maar hoeft niet. Vier ‘saame’ met ons de zomer!” Tot Siems!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie