Skip to content

Diplan Studio Nederweert is weer open

Redactie
2 juli 2020 | 12:00

Advertentie

Nu de lockdown voorbij is zijn ze bij Diplan Studio blij dat ze hun mensen weer mogen verwelkomen. Vanaf half mei mochten de deelnemers van de Vacustep starten. Eind mei de Bewegingsbanken en nu sinds 1 juli dan ook de mensen van de Cardio Fitness.

De groepslessen in het Diplan zaaltje kunnen nog niet doorgaan. De Callanetics lessen in de sporthal gaan vanaf september weer van start.Uiteraard wordt er bij alle activiteiten verantwoord gewerkt volgens de spelregels van het RIVM

Diplan Studio Nederweert

Het was passen en meten voor Diplan Studio om alles een juiste plek te geven. De toestellen hebben een ander plekje gekregen zodat er Corona proof gewerkt kan worden. Even wennen maar de deelnemers zijn blij dat ze weer mogen starten. Nieuwe doelen worden gesteld. De nodige kilootjes worden er weer afgewerkt en ieder is goed bezig om fitter en vitaler te worden.

Niet alleen het sporten en bewegen maar ook de gezelligheid, het praatje en een luisterend oor is wat de mensen zo gemist hebben. Diplan Studio staat weer klaar om er te zijn voor hun mensen. Samen werken naar een vitaler lijf en je weer lekker voelen. Want dat is waar het uiteindelijk om draait. Je lekker voelen!

Diplan Studio is deze zomer niet gesloten. Er worden gratis proeflessen aangeboden voor mensen die ook willen voelen wat de Studio voor hun kan betekenen. Je lekker voelen en een vitaler lijf.

Diplan Studio wenst ieder een mooie zomer in goede gezondheid!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie