Skip to content

Wilde dieren vallen aan in Ell

Redactie
1 juli 2020 | 16:50

Advertentie

Twee wandelaars zijn in Ell aangevallen door wilde zwijnen. Dat meldt Dorpsraad Ell via Twitter. Ook is een persoon aangevallen door twee roofvogels.

Wilde dieren

Het incident met de wilde zwijnen gebeurde in het buitengebied van Ell. Wandelen in het buitengebied is volgens Dorpsraad Ell niet meer veilig. ”Actie is nodig voordat er echt ongelukken gebeuren,” schrijft de dorpsraad. Wethouder Robert Martens reageert via Twitter op het bericht van de dorpsraad. Hij laat weten de melding serieus te nemen. Volgens hem is de gemeente Leudal in contact met de wildbeheereenheid om oplossingen te zoeken.

Roofvogels
Op 28 juni werd er een hardloper aangevallen in de omgeving van de Kapittelstraat door twee roofvogels. Zo meldt hij op Facebook. ”Ze bleven maar duikvluchten maken met hun klauwen naar voren gericht om me op m’n hoofd te raken. Ik heb ze van me af kunnen weren door hard te schreeuwen en met m’n handen te slaan,” schrijft de geschrokken sporter. ”Gelukkig kwam er een vrouw met de auto aangereden waarbij ik snel kon instappen en zij heeft me weer op een veilige plek afgezet.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie