Skip to content

My-Thing in Ospel | Uniek, fris en stijlvol

Redactie
1 juli 2020 | 14:28

Advertentie

Wis je dat EMCO naast meubelen ook (interieur)accessoires heeft?

My Thing

Het My-Thing assortiment bestaat onder andere uit chique vazen en schalen, poefjes, prachtige interieur objecten en nog veel meer! Ook kun je hier terecht voor kleine en grote cadeautjes, prijzen van af € 3.75. Ben je nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens bij ons binnen! Emco Meubelen en My-Thing vind je aan de Klaarstraat 16 in Ospel. Bekijk ook eens de Facebookpagina

Margo heeft haar ding – My-Thing

Margo CoolenDit is nu echt mijn ding“, hoor je Margo Coolen van Emco Meubelen in Ospel heel vaak zeggen. Naast haar passie voor meubels heeft zij een ongelimiteerde interesse voor accessoires en snuisterijen. Om dit meer gestalte te geven is Margo in 2015 begonnen met My-Thing, een shop-in-shop bij Emco Meubelen aan de Klaarstraat in Ospel.

Margo en Hans hebben een passie voor alles wat met het interieur te maken heeft. In de winkel vind je designmeubilair dat geheel in eigen fabriek wordt geproduceerd en gekleurd in hun eigen spuiterij. Alles kan op maat worden gemaakt. De tafels en kasten zijn allen eigen ontwerp en onderscheiden zich door hun eigentijdse vormgeving met aandacht voor bijzondere detaillering. Door de grote keuze uit verschillende maten, uitvoeringen en materialen kunnen de meubelen bovendien in hoge mate aangepast worden aan individuele wensen. Kom kijken in hun showroom en overtuig je van design meubelen op maat.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie