Skip to content

ETF-Group Nederweert neemt SOIOS B.V. over

Redactie
26 juni 2020 | 10:28

Advertentie

De ETF-Group uit Nederweert heeft de activa en enkele werknemers van SOIOS B.V. uit Maastricht overgenomen. SOIOS ontwikkelt, produceert en assembleert innovatieve wegtreinen voor personen- en goederenvervoer. SOIOS onderscheidt zich in de markt met hoogwaardige elektrische en op zonne- energie aangedreven voertuigen, passend in het beleid om naar milieuvriendelijk en emissievrij vervoer te komen.

ETF-Group Nederweert neemt SOIOS B.V. over

De gevolgen van de COVID-19 crisis waren voor SOIOS dusdanig dat er recent faillissement werd aangevraagd. Voor de ETF-Group zijn de voertuigen een mooie aanvulling op de producten van ETF Ride Systems, gespecialiseerd in voertuigen voor de amusementsindustrie en musea. Meest bekend zijn de (trackless) voertuigen voor interactieve (dark) rides, zoals bijvoorbeeld Symbolica in De Efteling.

De SOIOS activiteiten worden voortgezet onder de ETF – SOIOS B.V. vlag. Deze begeeft zich op de amusementsmarkt en opereert bovendien binnen andere branches zoals het bedrijfsleven en de bouwwereld. De voertuigen zijn perfect voor recreatieparken, dierentuinen, openluchtmusea en strandboulevards, evenals vakantieparken, luchthavens en zelfs parkeerplaatsen.

De engineering en assemblage van ETF – SOIOS wordt geïntegreerd bij de ETF-Group te Nederweert, sales en marketing van ETF – SOIOS en ETF Ride Systems gaan in de toekomst nauw met elkaar samenwerken.

www.soios.nl www.etf.nl

Advertentie

1 Reactie

  1. Als ik in de media iets lees over de ETF is het altijd positief.
    Ben blij dat ik er “vroeger ” heb mogen werken
    Ruud gefeliciteerd en veel sukses


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie