Skip to content

Op de fiets met Wethouder Dieteren

Redactie
23 juni 2020 | 17:51

Advertentie

Op maandag 22 juni bezocht wethouder Carla Dieteren op de fiets een aantal maatschappelijke projecten en initiatieven in Nederweert, Budschop en Leveroy. Ook de leefbaarheidsregisseurs Harold, Joey en Iris en nieuwe collega Anka Meeuws waren van de partij.

De Gunnerij
In Nederweert maakte Carla kennis met alle vrijwilligers van open inloop De Gunnerij. De enthousiaste vrijwilligers vertelden waarom deze inloop inmiddels voor veel inwoners erg belangrijk is. Iedereen kan er zijn of haar verhaal kwijt, een bakje koffie drinken en iets presenteren, bijvoorbeeld vertellen over een hobby of een sociale activiteit organiseren.

Repaircafé en klussendienst
Het gezelschap ging vervolgens naar Bèr Mertens in Budschop waar Bèr en Henk Hoebergen uitgebreid vertelden over een ander mooi initiatief, het repaircafé en de klussendienst. Gerrie van Hoof was aangesloten en vertelde enthousiast over het Ospels steunpunt en een nieuw initiatief voor vervoer; “Go Nederweert”.

Belcirkel
In Leveroy kregen ze in de tuin van Thea Sieben-Winkelmolen uitleg over de Belcirkel die door diverse vrijwilligers uit Leveroy is opgezet. Vrijwilligster Wies Reijnders was ook aangesloten.

Voedselbos
Tenslotte zijn ze langs de Servaaskapel naast het voedselbos gefietst waar Tjeu Kwaspen, Sjaak Vestjens en Wim Janssen bezig zijn om het kapelletje weer in oude glorie te herstellen, toegankelijk te maken en een ontmoetingsfunctie te geven voor het hele dorp.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie