Skip to content

Zien: Luca uit Nederweert covert Runnin’ van Beyoncé in thuisconcert

Redactie
7 juni 2020 | 11:00

Advertentie

De zangeressen Jentley Drieman uit Budel, Lenneke Brusse uit Valkenswaard en zanger Luca Bruijnaers uit Nederweert, hebben samen een prachtige cover opgenomen. Ze vertolken, allemaal vanuit hun eigen woning, het nummer Runnin’ (Lose It All) van Beyoncé en Naughty Boy. “Ieder kan op zijn of haar eigen manier een hart onder de riem steken voor anderen. Voor ons is dat het maken van muziek“, vertelt de 25-jarige Jentley.

De cover is nu te beluisteren op YouTube. Daarbij hebben de drie artiesten ook een video opgenomen vanuit hun huis. “In deze gekke tijd is het fijn om iets te kunnen betekenen voor anderen“, vertelt de 25-jarige Jentley. “Ieder kan op zijn of haar eigen manier een hart onder de riem steken voor anderen. Voor ons is dat het maken van muziek. Daarom leek het ons mooi om samen een nummer op te nemen, nu wij niet live kunnen optreden, om mensen toch een positief momentje van de dag te geven.

Dit nummer is tot stand gekomen in samenwerking met Cranendonck24. Geen eenvoudige opgave in deze tijd. Ze namen de muziek los van elkaar op, net zoals de videoclip. “Voor mij was het een nieuwe ervaring. Het is natuurlijk veel lastiger aangezien je het los van elkaar inzingt in plaats van samen”, vertelt Lenneke. “Daarnaast zijn we hele goede vrienden dus de verleiding was groot om toch bij elkaar te komen. Maar natuurlijk hebben we de gezondheid vooropgezet en geen risico’s genomen.”

Repeteren onmogelijk
Het is een bewuste keuze geweest om voor het nummer Runnin’ te kiezen. “Dit nummer spelen wij vaker in livesets waardoor de meerstemmigheid goed op elkaar is afgestemd. Door de pandemie is repeteren vrijwel onmogelijk en is dit dus de beste eerste opstap naar misschien wel meer”, zegt Luca (29). “De zin ‘Together we’ll win it all’ vind ik persoonlijk een hele mooie in deze tijd”, vult Jentley aan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie