Skip to content

Dames 1 Meos Handbal promoveert naar tweede divisie (landelijk)

Redactie
28 mei 2020 | 12:59

Advertentie

Het zaalseizoen ’19-’20 van Meos dames 1 heeft toch nog een ‘happy-end’ gekregen. Meos heeft namelijk te horen gekregen dat zij als koploper van de hoofdklasse volgend seizoen in de tweede divisie mogen spelen. Ook het tweede team van Meos speelt volgend seizoen een klasse hoger. Deze promoties zijn geweldig goed nieuws voor de dames en het handbal in Nederweert/Ospel. 

Meos Handbal

Toen het seizoen in maart abrupt eindigde, stond Meos DS1 drie punten los. Met nog drie wedstrijden voor de boeg, was het kampioenschap heel dichtbij. De teleurstelling was dan ook groot toen bleek dat het seizoen niet afgemaakt kon worden. Lang was het onduidelijk of er nu wel of niet gepromoveerd kon worden. Inmiddels heeft het NHV de poule-indeling bekend gemaakt en staat Meos DS1  ingedeeld in de tweede divisie samen met clubs als Fit & Fun/Voorwaarts (Twello) en Navique/SVBO DS1 (Emmen). Ook moeten de dames van Meos het opnemen tegen drie Limburgse ploegen: BSAC DS1, Cabooter Group/Venlo DS2 en Herpertz Bevo HC DS1.

De dames van Meos onder leiding van Dominiek Brinkmans, Rianne Schwillens en Chantal Engbersen (Totalbody) hebben de trainingen inmiddels op veilige afstand hervat en bereiden zich voor op het komend zaalseizoen en zoals zichtbaar op de foto: ‘zij hebben er zin in!’

Dominiek Brinkmans benadrukt dat de promotie zeker niet alleen zijn verdienste is: “Het begint natuurlijk bij de meiden zelf. Het is een leuke, enthousiaste, leergierige groep, die voor elkaar wil knokken. Ze leren nog steeds iedere training bij en zijn bereid om nét dat stapje extra te zetten. Ook het wekelijkse potje handbal tegen het tweede damesteam van Meos, is in de aanloop naar de wedstrijden heel belangrijk geweest. Maar wie zeker niet vergeten mogen worden, zijn al onze jeugdtrainers. Zij hebben de basis gelegd voor deze talentvolle groep en alle toekomstige talenten. Alle credits naar deze mensen.”

Meos DS1 wil graag van de gelegenheid gebruik maken om nogmaals al hun supporters te bedanken en in het bijzonder hun sponsoren: www.groepsuitjelimburg.nl (per 1 juni weer open) en Leon de Wit Machines. Bedankt voor jullie steun!!

Aangezien de kosten voor het volgend seizoen zullen stijgen, zoeken de dames nog extra sponsoren. Heb je interesse, neem contact op met Janine Hendrikx – van den Boom (06-44135222) of met Mijntje Berkvens (06-20888040).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie