Skip to content

Meer energie, minder kilo’s en een mooiere huid in 11 dagen

Redactie
27 mei 2020 | 14:00

Advertentie

Marly BrandsAls salon organiseert Marly Brands voor haar klanten vanaf 3 juni de Cleanse & Revitalise Challenge 2020: een eenvoudig te volgen lichaamsreinigingsprogramma waarmee je jouw lichaam in slechts 11 dagen weer helemaal in balans brengt en ervoor zorgt dat je lichaam de bouwstoffen uit voeding weer goed, snel en doeltreffend kan opnemen.

Graag geef ik een toelichting over het programma en wat het voor jouw gezondheid kan doen. Ik behandel daarin o.a. de uitgebreide programmahandleiding en receptenboek waarin precies wordt uitgelegd hoe het werkt”, aldus Marly. Neem hiervoor contact op met via telefoon of e-mail.

Cleanse & Revitalise programma
Het Cleanse & Revitalise programma heeft een ‘milde’ in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet zodat iedereen het met succes kan volgen. Je zult ervaren dat deze detox je alles biedt wat je nodig hebt om samen stap-voor-stap met jouw gezondheid aan de slag te gaan. Je krijgt handige dagprogramma’s, heerlijke gezonde recepten, nuttige tips en natuurlijk de benodigde supplementen. Het programma wordt in de praktijk ook nog eens ondersteund met een dagelijks coaching programma.

Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven. Op 3 juni willen we met zo veel mogelijk Nederlanders detoxen. Dat is onze challenge! Maar wil je op een andere dag starten, dan kan dat natuurlijk ook!” aldus Marly. “Juist nu is het van belang dat wij goed voor onszelf zorgen en zo gezond mogelijk blijven. Deze detox ondersteunt je daarbij en is voor velen een start naar een gezondere leefstijl“.

Doe je mee? Of wil je weten wat het programma voor jou kan betekenen? Neem dan contact op, zodat ze je precies kan uitleggen hoe het programma werkt.

Bel 0495 460322 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@huidspecialistemarly.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie