Skip to content

VOORVERKOOP | ‘Suus, een kind van de sterren’ door Sandra Keulen-Willems

Redactie
25 mei 2020 | 13:23

Advertentie

Sandra Keulen-Willems (1983) is auteur en illustrator van haar debuut ‘Suus, een kind van de sterren’. Een bijzonder boek voor kinderen en jongeren tot 14 jaar. Reserveer nu alvast jouw eigen exemplaar in de voorverkoop en ontvang op 06 juni a.s. een persoonlijk gesigneerd exemplaar thuis.

Je kunt reserveren door te e-mailen naar info@bullseyepublishing.nl te bellen naar 0495 76 90 55 of op de webshop van de uitgever.

Suus, een kind van de sterren

Het verhaal van Suus gaat over een meisje dat op een speelse manier belangrijke levenslessen leert. Ze leert o.a. over de kracht van liefde, over vergeving, over verbinding met mens en dier, en over vertrouwen op haar eigen intuïtie. Van haar Chinese opa Chen leert ze waardevolle lessen over hoe levensenergie (Chi / Qi en Shen) en energievelden werken, en hoe ze om kan gaan met haar hooggevoeligheid. Een leuk verhaal voor elk kind met waardevolle informatie voor zowel kind alsook (groot)ouder of opvoeder.

Sandra Keulen-Willems

Sandra is getrouwd en is moeder van twee hooggevoelige dochters. Door de opleiding tot lichtwerker heeft ze geleerd hoe ze haar energie bewust kan laten stralen. Waar ze erg blij van wordt is het overbrengen van inzichten, waardoor die ander nog sterker wordt…

Helaas, wegens coronamaatregelen, is er voor nu afgezien van een publiekelijke boekpresentatie d.d. 06-06-2020. Wil jij op een later moment graag een persoonlijke ontmoeting met Sandra? Laat het dan weten, zodat ze je op de hoogte kunnen houden van een mogelijk aankomende boekpresentatie of signeersessie. Mail naar: info@bullseyepublishing.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie