Skip to content

Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management en Kessels Wegenbouw en Bestratingen zijn verhuisd

Redactie
8 mei 2020 | 9:28

Advertentie

De bedrijven Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management en Kessels Wegenbouw en Bestratingen zijn verhuisd. De bedrijven zijn nu gevestigd op de Fahrenheitstraat 22 te Weert.

Mansvelt Infra- ontwikkeling en Management samen met Kessels Wegenbouw en Bestratingen richten zich op de realisatie van de complete infrastructuur op basis van de contractvorm Design & Construct. Hierbij nemen zij het gehele project van ontwerp tot realisatie risicodragend op zich. Naast de realisatie van projecten worden zijn ook gevraagd om grootschalige projecten te managen. In beide gevallen vertalen zij complexe vraagstukken, samen met opdrachtgevers naar heldere en realistische oplossingen.

Ook in de regio Weert voeren ze diverse projecten uit waaronder de herinrichting/vergroening van de Nieuwe Markt, bouw- woonrijp maken van het woningbouwplan Boswaard, bouw- en woonrijp maken Leiverse Velden, herinrichting Suffolkweg, de complete terreininrichting rondom de nieuwbouw KEC en diverse onderhoudsklussen in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie