Skip to content

Eetcafé De Kleine Winst opent virtueel café De Aanwinst

Redactie
6 mei 2020 | 20:15

Advertentie

Al vanaf 16 maart zijn de deuren van ons eetcafé gesloten en voor 20 mei mogen ze sowieso niet open. Gezondheid boven alles, maar dat betekent niet dat we onze gasten niet ontzettend missen. Daarom opent op zaterdag 9 mei virtueel café De Aanwinst zijn deur. Vanaf 20.30 uur kan iedereen thuis voor de buis of de laptop “aanschuiven” aan de bar van ons café.

Virtueel café De Aanwinst

Paul zal zijn kasteleinsrol op zich nemen en Naard neemt plaats aan de bar. Er kunnen plaatjes worden aangevraagd (ja, zelfs van Ajax), vaste gasten komen door middel van een videoboodschap aan het woord en natuurlijk wordt er heel veel “schele zeiver” verkondigd. “Uiteraard horen we ook graag hoe het met jullie gaat, dus wanneer je leuke boodschap hebt; spreek deze in of maak een leuke video (horizontaal opgenomen) en verstuur deze naar info@eetcafédekleinewinst.nl “, aldus een zeer enthousiaste uitbater Paul. “Of stuur een leuke anekdote in!”

Bierproeverij
De bieren uit het bierpakket worden besproken, en niet te vergeten opgedronken. Kortom; het belooft een speciale avond te worden in het nieuwe virtuele café De Aanwinst! Om de avond compleet te maken (en om ons een beetje te steunen in deze toch wel moeilijke tijd) is het mogelijk om verschillende pakketten met daarin heerlijke hapjes en drankjes te bestellen. Deze pakketten zullen worden bezorgd (tijdstip in overleg) op zaterdagmiddag 9 mei. Bestel je pakket via www.eetcafedekleinewinst.nl/de-aanwinst/

Hopelijk “tot dan”!

Livestream
Vitueel café De Aanwinst wordt live uitgezonden op de Youtube, Facebook(als dat lukt ivm muziekrechten) en op de website van Eetcafé de Kleine Winst.

https://www.facebook.com/EetcafeDeKleineWinst/videos/637405983774017/

Advertentie

1 Reactie

  1. Hallo Paul.
    Wat een geweldig initiatief weer van je! Je blijft de mensen verrassen.
    Ik hoop wel dat de mensen een pakket bij je bestellen om je te steunen en niet alleen het “virtuele café” gaan bekijken. Dan snap je het niet vind ik.
    Dus allemaal: steun Paul en koop een pakket! Hij verdient het!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie