Skip to content

Raadpop verplaatst naar 4 & 5 juni 2021

Redactie
22 april 2020 | 17:24

Advertentie

Met pijn in het hart deelt de organisatie van Raadpop Nederweert mee dat de 6de editie niet in 2020 maar pas in 2021 plaats zal vinden.

Raadpop verplaatst naar 4 & 5 juni 2021

Dinsdagavond heeft de overheid de maatregelen verlengd in de strijd tegen het coronavirus, waaronder een langer verbod op grootschalige evenementen. Als gevolg daarvan gaat Raadpop dit jaar niet door, maar verplaatsen ze het festival naar 2021. Natuurlijk is de teleurstelling groot, maar de veiligheid van de bezoekers, vrijwilligers en bands staat voorop.

Bewaar je ticket, geniet later-regeling
We scharen ons volledig achter de gemaakte keuzes die nodig zijn om de verspreiding van het virus zo goed en snel mogelijk te stoppen. We gaan niet bij pakken neerzitten en kijken nu al vooruit naar Raadpop 2021. Het partnerschap met Bospop wordt ook komend jaar verlengt. Het is dan ook onze bedoeling om de programmering van dit jaar te verplaatsen naar 4 en 5 juni 2021” aldus Rolf Verheijen, voorzitter van het Raadpop festival in Nederweert. “Ook wij hebben ons aangesloten bij het branche initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later-regeling’ waarbij je ticket geldig blijft voor de editie van volgend jaar. Alle kaartkopers ontvangen uiterlijk eind mei hierover een mail met gedetailleerde informatie. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere periode en danken jullie voor jullie steun en in het bijzonder de vele mensen die keihard werken om deze crisis te boven te komen. Samen staan we sterk“.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie