Skip to content

Vier het Leven! … ook thuis

Redactie
6 april 2020 | 18:00

Advertentie

De Heere van Meijel organiseert samen met Lindeboom Bierbrouwerij en Coolen Pluijm komend Paasweekend een gave ‘Local 4 Local’ campagne! Bedoeld voor jezelf… én daarnaast ook om iemand in het zonnetje te zetten!

Vier het Leven!

Voor slechts € 17,90 koop je twee identieke Lindeboom bierpakketten. Ieder pakket bestaat uit vijf mooie speciaalbieren van de jubilerende brouwerij uit Neer (verpakt in een gave bierbox). Eén Pakket is natuurlijk voor jezelf en de andere is om weg te geven. Dus wie wil jij een hart onder de riem wil steken in deze bizarre periode? Bovendien krijg je bij deze twee bierpakketten een mooie (blanco) wenskaart uit het assortiment van Coolen Pluijm. Schrijf hierop je persoonlijke boodschap en bezorg deze samen met het andere bierpakket aan de voordeur bij degene die jij het gunt.

Tip!
Na bezorging start je een skype/teams/facetime/zoom gesprek op om zo nog even samen -op veilige afstand- te proosten op het leven!

Het stappenplan

  1. Plaats je bestelling via info@deheerevanmeijel.nl (uiterlijk donderdag 9 april)
  2. De pakketten worden op donderdag- of vrijdagavond tussen 17:30 en 20:00 uur bij je thuisbezorgd (in Meijel en aangrenzende kernen). Woon je daarbuiten dan geldt afhalen in Meijel.
  3. Betalen doe je met een Tikkie.
  4. Je bezorgt in principe zelf het pakket bij diegene waarvoor het is bestemd. Mocht je zelf belemmert/ bezwaart zijn om dit te doen; dan helpen we waar mogelijk graag.

Bij opgave/bestelling ontvangen we graag: Naam | Je bestelling | Adres (voor de bezorging) | Mobiel telefoonnummer (hier sturen we een Tikkie op). Mer informatie vind je op www.deheerevanmeijel.nl

Let op: We leveren uiteraard aan de deur alleen aan personen van 18 jaar en ouder.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie