Skip to content

VANAVOND | Hoe en wat voor Heel Nederweert Quizt !!

Redactie
28 maart 2020 | 12:10

Advertentie

Eetcafé De Kleine Winst en Nederweert24 organiseren aanstaande zaterdag ‘Heel Nederweert Quizt !!‘. Via een livestream kan iedereen inschakelen om mee te strijden voor de prestigieuze titel van quizkoning van Nederweert. Er zijn twee quizzen: voor de categorie van acht tot twaalf jaar start er een quiz om 19:00 uur en neemt één uur in beslag. De quiz voor volwassenen vindt daarna plaats. Deel 1 van 20:00 – 21:00 uur en Deel 2 van 21:00 – 22:00 uur.

Heel Nederweert Quizt !!

In deze tijd van crisis zijn veel mensen naarstig op zoek naar een manier om de verveling tegen te gaan. Daarom slaan Eetcafé de Kleine Winst en Nederweert24 de handen ineen om Nederweertenaren te voorzien van een zaterdagavondplanning. Heel Nederweert Quizt biedt daarom de mogelijkheid om via een livestream deel te nemen aan deze digitale dorpsquiz.

Wat heb je nodig?
Met behulp van je computer kun je de livestream bekijken, die wordt via Nederweert24 op Facebook en YouTube uitgezonden vanaf 18.45 uur. De vragen beantwoord je via je mobiele telefoon. Via de app Kahoot, die je kunt downloaden vanuit de Appstore of Google Play, stuur je jouw antwoorden in. In de app moet je je leeftijd invullen. Daarna krijg je een vraag over welke categorie, hier kun je Social invullen. Vul je leeftijd in en dan wordt gevraagd naar de pin.

Deelname
Iedereen kan meedoen aan de quiz. Hiervoor heb je de app nodig en moet je naar de livestream kijken vanaf 18:45 uur. Om 19:00, 20:00 en 21:00 uur krijg je een PIN via de livestream die je nodig hebt om deel te nemen. Onder in het openingsscherm van de app vind je een knop ‘Enter PIN” als je hier op klikt kun je de pincode invoeren. Verder wordt ook gevraagd naar je e-mailadres en je naam. LET OP: vul je juiste e-mailadres in en je echte voornaam en achternaam, anders maak je geen kans op een van de prijzen.

Handig
Het is dus handig als je een laptop hebt om de livestream te volgen en daarnaast een telefoon om de quiz te maken.

Als je de app niet kunt downloaden kun je ook via de website van Kahoot meespelen. De link naar de quiz zullen we bekend maken via Nederweert24 en de chat op Facebook.

 

Challenge
De quiz is een ‘challenge’. Iedereen kan zelf en op zijn eigen tempo mee doen. Je hebt echter maar één uur de tijd. De jeugdquiz begint om 19:00 uur en je moet dan voor 20:00 uur de 100 vragen beantwoord hebben. Deel 1 van de volwassen quiz begint om 20:00 uur en je moet de 90 vragen voor 21:00 uur ingevuld hebben. Deel 2 begint om 21:00 uur en je moet de 90 vragen + bonusvraag om 22:00 uur ingevuld hebben.

Prijzen
Na afloop van elke quiz worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Tijdens de livestream worden de nummers één, twee en drie bekend gemaakt. De rest van de prijswinnaars worden via de e-mail op de hoogte gebracht, mits je je correcte naam en e-mail hebt ingevoerd.

Fotowedstrijd
Als bewijs van jouw deelname kun je een foto insturen naar Nederweert24. Op de foto moet duidelijk te zien zijn dat je met de quiz bezig bent. Stuur jij de leukste foto in? Dan win je een prijs! Mail je foto naar redactie@nederweert24.nl.

Prijzen
Veel ondernemers uit Nederweert hebben prijzen beschikbaar gesteld:

Alatas – Alda Creatief – Autobedrijf van Nieuwenhoven – B-Beth – Bath&Living – restaurant Bi-j Siem – Bici Barista – Bollen Modeschoenen – Brinkmans Optiek – By Maud – Carool – Cafetaria D’indj – Drogisterij de Vijzel – HUBO / Duyts – Em-Four, Marjon – IJssalon Florence – Jamin Eindhoven Willem Mollemans – Guulke eten & drinken – Huis van Geuren Nederweert – In-Btween Womenswear – Kaasshop Verrukkelluk – Kapsalon Switch – Kijk op Huid -Eetcafé De Kleine Winst – Mackus Reisbureau – Meora – Pins & Pints – Pleunis Mode – Restaurant Diverso – Schoenengarage – Shoeby – Storms – ‘t Roosje – Today – zzZnurk – SE raamdecoratie.

Sociale afstand
Het is natuurlijk niet de bedoeling om met vrienden samen te komen om de quiz te spelen. Speel deze quiz daarom in huiselijke kring. Onder het genot van een hapje en een drankje sta je dus in contact met heel Nederweert, digitaal welteverstaan!

Aan de quiz werken mee:

Presentatie
Tessa Stultiens presentatie en vragen
Joris van Deursen presentatie en vragen
Ruben Weekers presentatie en vragen
Daan Vaes presentatie en vragen

Vragen
Neeltje van der Sande heeft vragen gemaakt
Daan Vaes heeft vragen gemaakt
Paul van der Sande heeft vragen gemaakt
Harold Kuepers verzorgd techniek
Alfons Bruekers van Nederweerts Verleden heeft historische vragen gemaakt
Rick Stultiens heeft sport vragen gemaakt
Bas Poels heeft vragen gemaakt over Ospel
Tjeu Kwaspen heeft vragen gemaakt over Leveroy
Peter Koolen heeft vragen over Nederweert-Eind gemaakt

Materialen
Rudi van de Schoor heeft de banners en het logo ontworpen en gemaakt
Ron Wijen heeft bouwhek geleverd voor achtergrond
Jan Meevis heeft het grote doek geprint
Jan Truyen heeft microfoons beschikbaar gesteld

Download hier alvast de app zodat je zaterdagavond direct aan de slag kunt. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie