Skip to content

Kanaalweg Nederweert op diverse plekken bestrooid met glas (Foto’s)

Redactie
26 maart 2020 | 10:00

Advertentie

Toen een inwoonster van Nederweert donderdagmorgen een rondje ging wandelen met haar hond, constateerde ze dat de Kanaalweg op verschillende plekken is bestrooid met glas.

Glas

Ze heeft hierop de gemeente Nederweert in kennis gesteld. Uit voorzorg is door omwonenden de kanaalweg met afzetlint en pionnen tijdelijk afgesloten. Zie je iets verdachts? Meld het de politie. Bij spoed bel je 112, anders 0900-8844.

Advertentie

4 Reacties

  1. Reactie op bericht over glas; ik zag eergisteren glasstukjes liggen aan de rand van ‘Eind’. Vanaf de dorpsrand richting brug. Hele kleine brokjes, maar wel over een heel lang stuk verspreid. Vooral voor fietsers een risico.

  2. Ik beloof een beloning uit van € 100 voor diegene die een tip doorgeeft aan de BOA/wijkagent of de gemeente, wat een aso gedrag, jl. zondag onder de randwegbrug ook al een hoop glas stukgegooid op en langs het fietspad onder de brug. De gemeente heeft dat maandag snel opgeruimd en de doos met kapot glas meegenomen, waarvoor mijn dank!
    Ik heb al 2 keer enkele jongens zien fietsen met een doos glaswerk achter op de fiets, waarschijnlijk glas meegenomen van een glascontainer (hangen daar camera’s?)
    Ook vanmorgen weer allemaal divers glaswerk, flessen, glazen potten etc etc waarschijnlijk ook weer uit een glascontainer gehaald. De gemeenschap draait weer op voor de kosten gemaakt door de hufters…

  3. Frans Everaerts: mijn zoon heeft om 06.30 tijdens een rondje met zijn viervoeter al gezien dat er overal glas lag op diverse locaties, hij is direct maar huis teruggegaan om afzetlint en pilonnen te halen om het fietspad af te zetten…hiervoor mag hij van mij gerust eens bedankt worden!
    De gemeente is zojuist gekomen (12.30 uur) met een medewerker en daarachter een veegwagen… deze mensen hebben nog wel even werk, ook in her gras etc ligt veel stuk glas!
    Hulde aan de gemeentewerkers die de rommel op kunnen ruimen.
    Alvast mijn dank!

  4. Frans Everaerts: rectificatie, de pilonnen waren door Chris en Lies Verstappen geplaatst, het afzetlint door mijn zoon…ere wie ere toekomt!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie