Skip to content

Welkomstmand voor burgemeester Op de Laak

Redactie
13 maart 2020 | 18:00

Advertentie

Onlangs heeft Dorpsraad Ospel weer een nieuwe welkomstmand uitgereikt. Dit keer aan Birgit Op de Laak en haar man Herman.

Welkomstmand

Beide zijn afkomstig uit Horst. Het stel heeft 2 kinderen en zijn sinds kort trotse opa en oma van hun kleinzoon. Herman is fysiotherapeut in Roggel, Blerick en Grubbenvorst. Waterpolo is zijn grote hobby en passie. Birgit is burgemeester van de gemeente Nederweert. Samen hebben ze een hond waarmee ze er graag op uit trekken om Ospel als dorp te leren (ver)kennen.

Wil jij ook een bijdrage leveren?
Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel. Deze mand wordt mogelijk gemaakt door Doospelse-ondernemers, wil jij een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief, neem dan contact op met bestuur@dorpsraad-ospel.nl

Dorpsraad Ospel
Meer informatie over de mand en deelnemers is te vinden op de website van Dorpsraad Ospel www.dorpsraad-ospel.nl. Volg Dorpsraad Ospel ook op Facebook.

Advertentie

13 Reacties

  1. Naar aanleiding van het artikel de welkoms mand, had ik ook nog
    even op de site van de dorpsraad gekeken. Wat een inzet wat deze vrijwilligers
    allemaal doen. De maatschappij draaid op vrijwilligers. Nederweert doet het niet verkeerd.
    Ook onze burgemeester,ik geniet als ik zie hoe betrokken zij is.

  2. Betrokken is ze zeker, maar kan ze ook besturen? De enige ‘wapenfeiten’ die we tot nu van haar zien, zijn de sociale bezoekjes bij jubilea e.d.. Het huidige gemeentebestuur blinkt vooralsnog niet uit in daadkracht. Het is wachten op tastbare resultaten. Ik wens haar veel succes!

  3. besturen dient te gebeuren door een college van wethouders onder leiding van de burgemeester. en deze coalitie heeft een aantal wethouders benoemd die totaal geen kennis, daadkracht, of bestuurlijke ervaring hadden. en ze hebben ook nog niet de intentie om daar verandering in te brengen. Hopelijk krijgt deze burgemeester ook nog eens de kans om samen te werken met wethouders die wel wat presteren.

    • Ik heb een vermoeden dat achter slimpetje een CDAer zit!
      En over daadkrachtige wethouders gesproken, het vorige ,,krachtdadig,, college werd door de kiezer met 30% verlies het moeras in gestuurd, tijdens de laatste Gemeenteraadsverkiezingen!

    • Inderdaad Ton, erg attent het CDA op deze site. Slapen hebben ze jarenlang gedaan in de coalitie.

    • Nimmer heb ik het genoegen gehad te reageren via dit medium. Toch heb ik nu besloten dit wel te doen en met U allen mijn menig op de bovenstaande zaken te delen. Mogelijk had dit bericht beter gepast binnen een andere discussie, ik laat het aan de website verantwoordelijke of dit bericht wordt verplaatst naar de ‘sleuteloverdracht’. Desalniettemin;
      Het zit mij hoog en staat volledig los van waar U of ik ‘haar’ stem aan heeft gegeven.

      Ik ben het met Uw naam eens. Dat, in relatie tot dit bericht staat voorop.

      Wilt U svp de recent geplaatste ‘Video Sleuteloverdrachten in Nederweert 2020’, op deze website tot u nemen.
      Dan ziet U meteen hoe betrokken Uw bestuurders zijn bij deze gemeente, bij onze cultuur en onze maatschappij. Dit staat los van daadkracht.
      Ik heb in meer dan 30 jaar Vastelaovendj in onze gemeente nog nooit meegemaakt dat er twee wethouders wegblijven bij de sleuteloverdracht. Dit raakt mij diep en gaat in tegen alles waar onze cultuur voor staat!
      Drukt U Hen dit alstublieft op het hart!

    • Als ik als wethouder niks met carnaval heb, zou ik ook niet zijn gekomen, want ik persoonlijk heb ook niks met carnaval!

    • Bij D66 heeft de achterban niet eens mogen meebeslissen wie hun nieuwe wethouder zou worden. Dat hebben de twee raadsleden op eigen houtje gedaan. Misschien weten ze niet waar de D voor staat?!

  4. Oké Ton ik moet toegeven dat ook ik niet op de oude coalitie had gestemd . maar moet toegeven dat dit een enorme fout is geweest. ik wist toen niet wat deze partijen naar voren zouden schuiven ongelooflijk hoe weinig dit college presteert. maar ik geeft tenminste toe dat ik een fout maak, binnen deze coalitiepartijen zijn er volgens mij ook leden die weten dat dit experiment een ramp voor Nederweert is maar niet het lef hebben om dit toe te geven.

    • Sjongejonge wat een onzin.
      VVD, JAN, D’66, NederweertAnders of CDA, wat maakt het uit wat je gestemd hebt!
      Overduidelijk is dat deze wethouders niet voldoen! Zelfs terugbellen is voor deze heren teveel gevraagd!
      Ik wens onze burgemeester heel veel succes en veel plezier in ons dorp toe!

    • Slimpetje, daar moet ik u gelijk in geven, het vorige college was niks, maar dit college blinkt ook niet uit in daadkracht! Maar nu de grootste crisis sinds jaren voor de deur staat, het Coronavirus ben benieuwd hoe zij dit gaan handelen

  5. Leuk om iemand zo te verwelkomen in de gemeente..
    Veel succes met uw werk, en geniet op de Veenring, en ook van jullie kleinzoon..
    Proficiat Oma en Opa.

    • Dat ben ik helemaal met je eens!
      Veel plezier in ons dorp!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie