Skip to content

Première jeugdstuk Krottepoffers gaat door: kaartverkoop alleen nog op aanvraag

Redactie
12 maart 2020 | 16:49

Advertentie

De première van het jeugdstuk ‘Een Grote Vuilnisbelt’ van toneelvereniging De Krottepoffers gaat aanstaande zondag door, maar het bestuur van De Krottepoffers treft extra maatregelen.

Krottepoffers gaat door

Omdat evenementen boven de honderd personen worden verboden, wordt per direct de kaartverkoop voor de voorstellingen ingeperkt: De Krottepoffers laten maximaal 75 personen binnen tijdens de voorstellingen. Kaarten zijn per direct alleen nog verkrijgbaar op aanvraag via email: media@krottepoffers.nl. 

Bezoekers met verkoudheidsklachten of griepverschijnselen worden verzocht thuis te blijven. Hun kaartje krijgen ze uiteraard vergoed of blijft geldig voor een andere datum. Bij de ingang van de zaal komt desinfecterende handgel te staan; bezoekers worden verzocht daar gebruik van te maken. Daarnaast plaatsen De Krottepoffers de stoelen op een passende en veilige afstand van elkaar, ook voor de kinderen komen stoelen te staan in plaats van de banken die normaal worden geplaatst voor de kinderen.

Vragen?
Mocht je als bezoeker vragen hebben over de voorstelling en de maatregelen, dan kun je contact opnemen via info@krottepoffers.nl. De Krottepoffers hopen dat iedereen die een kaartje heeft gekocht aanstaande zondag gezond en wel te verwelkomen in de Pinnenhof in Nederweert. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie