Skip to content

IJzeren Man Dag

Redactie
12 maart 2020 | 16:00

Advertentie

De lente zit in de lucht. Tijd om lekker naar buiten te gaan en allerlei activiteiten te ondernemen. Als start van het buitenseizoen houden de ondernemers in het recreatiegebied De IJzeren Man in Weert op zondag 5 april hun jaarlijkse IJzeren Man Dag. Er is van alles te zien en te doen in het IJzeren Man gebied. 

Update 17 maart:
Het bestuur van het Samenwerkingsverband De IJzeren Man laat weten dat de IJzeren Man Dag op zondag 5 april niet doorgaat in navolging van de landelijke ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Amuse fietstocht ook gecanceld
Dit betekent dat de Amuse fietstocht ook niet doorgaat. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven, ontvangen hun inschrijfgeld terug. Voor vragen etc. kunnen zij contact opnemen met Marga van Lierop, eigenaar van de Gasterij De IJzeren Man via info@gasterijdeijzerenman.nl. Of er een nieuwe datum komt of dat het wordt doorgeschoven naar volgend jaar is nu nog niet bekend.

IJzeren Man Dag

Gratis voordeelkaart
Nieuw dit jaar is de gratis voordeelkaart. Een groot aantal ondernemers in het gebied geeft korting op een activiteit of biedt een ander voordeel aan. De kaart is een jaar geldig en is uitsluitend op 5 april af te halen bij alle ondernemers van het IJzeren Man gebied. Grijp je voordeel!

Amuse fietstocht
Wat ook dit jaar niet ontbreekt is dat er weer kan worden deelgenomen aan de Amuse fietstocht. De afgelopen jaren deden honderden mensen mee. De tocht voert je door het prachtige IJzeren Man gebied en stopt op vijf horecalocaties voor een culinair hapje. Je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur starten bij Gasterij De IJzeren Man, IJzerenmanweg 4, Weert. De fietstocht is voor €12,50,- te boeken via www.ijzerenmanweert.nl. Ben er snel bij want vol = vol! Je kunt de route ook met de auto afleggen en tevens is er een leuke prijsvraag gekoppeld aan de fietstocht. 

Recreatiegebied De IJzeren Man
Op deze bijzondere plek in Weert vind je midden in de natuur niet alleen de mooiste wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes, maar ook een klimbos met vier parcoursen, spectaculaire waterskibaan, zintuigenpark, binnen- en buitenzwembaden, een golfbaan, bowlingbaan, maneges, (indoor) speeltuin, diverse horecazaken en een gezellige kinderboerderij. Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is, als hoofdtoegangspoort van GrensPark Kempen~Broek, het ideale startpunt en nodigt je uit om eerst binnen te kijken om buiten meer te zien. Eigenlijk is er te veel te beleven voor één dag, dus blijf gerust een nachtje slapen. Met een vakantiepark, B&B, Natuurkampeerterrein en hotel is er voor ieder wat wils.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie