Skip to content

Zet jij toerisme en recreatie mee op de kaart?

Redactie
9 maart 2020 | 10:00

Advertentie

Onderneem jij in recreatie en toerisme (R&T), of ben je betrokken bij één van de vele evenementen en bezienswaardigheden in Nederweert? Kom dan maandag 16 maart naar zaal van Nieuwenhoven in Nederweert-Eind. Denk en praat mee over toerisme en recreatie in onze mooie gemeente Nederweert. 

Toerisme en recreatie

Nederweert is gastvrij, bruist van de activiteiten en heeft prachtige natuurgebieden en bezienswaardigheden. Het ondernemen in de R&T sector en het aanbieden van activiteiten doet ieder op zijn eigen manier. Dat is goed. Dat willen we zo houden. De gemeente krijgt regelmatig de vraag om een actieve(re) rol te spelen op het gebied van toerisme en recreatie. Ook dat doen we graag. De vraag is, hoe ziet die rol er uit?” aldus Wethouder Frank Voss.

Hier willen ze de komende maanden een antwoord op vinden. Dat doen ze door op meerdere momenten en in verschillende samenstellingen het gesprek aan te gaan. De eerste gelegenheid daartoe is op maandag 16 maart vanaf 19.15 uur in zaal Van Nieuwenhoven in Nederweert-Eind (zaal De Bonkelear). Kom ook en praat mee.

Aanmelden
Opgeven voor de avond is gewenst en kan door een mail te sturen naar Liezet Nijnens, l.nijnens@nederweert.nl. Verhindert, maar wel interesse om op een ander moment mee te praten of mee te doen? Geef het door. De gemeente neemt dan contact met jou op om een ander moment in te plannen. ”Samen zetten we toerisme en recreatie mee op de kaart.

Advertentie

1 Reactie

  1. Het heeft erg lang geduurd en er is tussentijds onvoldoende gecommuniceerd door het college. Begrijpelijk dus, die regelmatige vragen van inwoners en ondernemers over een actieve rol van het college op toerisme en recreatie. De Nederweerter VVD heeft daar binnen en buiten de Gemeenteraad veel aandacht voor gevraagd met het ontwikkelen van de Peelregio als sterk merk en ons Stimuleringsplan Toerisme en Recreatie. Ook schreven we 6 maanden geleden deze ingezonden brief: https://www.nederweert24.nl/2019/09/11/de-nederweerter-vvd-meer-aandacht-voor-toerisme-en-recreatie/

    Laten we nu met elkaar doorpakken en toerisme en recreatie zien als kans om tegelijkertijd te bouwen aan onze leefbaarheid én aan economische vooruitgang. Samen komen we verder!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie