Skip to content

De opening van de Bennie Bengele Pas

Redactie
6 maart 2020 | 13:00

Advertentie

Tijdens de opening van de Bennie Bengele Pas op donderdag 12 maart komen de 55-plussers in beweging. Buiten dat de eerste officiële pas uitgereikt zal worden kunnen mensen deelnemen aan diverse clinics. Deze clinics worden georganiseerd door de verenigingen die een aanbod opzetten voor de Bennie Bengele pas. Een sportieve aftrap voor een lang beweegseizoen. 

Onder het motto: ‘we motiveren elkaar’, komen er ook een aantal kinderen van basisschool De Bongerd samen met opa en/of oma naar de opening. Zij zullen naast het uitdelen van de beweegpas ook tijdens de clinics in actie komen. 

Omdat het niet voor alle 55-plussers vanzelfsprekend is om te bewegen. Willen ze dit moment aangrijpen om mensen weer kennis te laten maken met verschillende verenigingen. Je bent namelijk nooit te oud om in beweging te komen. Het aanbod van deze verenigingen is laagdrempelig en past volledig bij de doelgroep. Zo kun je deze dag onder andere Dynamic Tennis en Walking Football ontdekken. Maar ook Tennis Fit, tafeltennis en No Jump Volleybal.  

De Bennie Bengele Pas

Maar het blijft niet bij de opening. Ze willen alle 55-plussers doormiddel van de Bennie Bengele Pas uitnodigen om 1,5 jaar gratis deel te nemen aan verschillende beweegactiviteiten van de deelnemende partijen en verenigingen. Deze beweegmomenten worden georganiseerd en gecommuniceerd via de Bengele Beweegt. Zorg jij ervoor dat jouw pas vol is, dan krijg je van hen een beloning en natuurlijk weer een nieuwe pas.

Dus kom je pas ophalen en neem deel aan de clinics op donderdag 12 maart van 13:30 tot 16:00 uur bij Sporthal de Bengele. En vergeet je sportkleding en gymschoenen niet!

Ga voor meer informatie over de Bennie Bengele Pas naar www.debengelebeweegt.nl of mail naar benniebengelepas@debengelebeweegt.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie