Skip to content

Nederweertse stelt haar Ierland-kennis beschikbaar tijdens Huis-Delen-Reis

Redactie
27 februari 2020 | 20:00

Advertentie

Ik heb altijd al eens naar Ierland willen gaan, maar het is er nog nooit van gekomen… Hoe vaak ik dat al gehoord heb als ik vertel over mijn Ierland passie!” Dus heeft onze dorpsgenoot Bianca Moonen-Tossaint een nieuw concept gelanceerd: Huis-Delen-Ierland-Reis. Een soort LAT variant van een groepsreis. Je huurt 1 van de 7 kamers in een luxe huis direct aan het strand in Connemara en bepaalt elke dag zelf of je met de ‘reisleidster’ op pad gaat of liever zelf (n)iets doet. Of je mee uit eten gaat of liever zelf kookt. Vind je links rijden een te grote uitdaging, dan sluit je gewoon aan. Iedere avond kies je zelf wat je morgen gaat doen. Je hebt dus de voordelen van een begeleide reis maar ook de vrijheid en luxe van een individuele vakantie.

Ierland

Bianca komt al bijna 25 jaar in Ierland en heeft er zelfs 2 jaar gewoond. Ze deelt haar kennis over het land graag met anderen. Sinds een aantal jaren adviseert ze daarom, naast haar werk als communicatieadviseur en event manager, mensen over hun reis naar Ierland. Dit jaar wil ze van 16 t/m 23 mei haar kennis over Ierland ook ter plekke delen met mensen. De liefde voor Ierland, en Connemara in het bijzonder, zit heel diep. Na 2 jaar in Galway city gewoond te hebben, volgden ontelbare vakanties. Ze heeft het hele eiland gezien, maar het Westen blijft haar 2e thuis. De combinatie van de immense rust die het oer-landschap uitstraalt, de gastvrije Ieren, de pubs met muziek, de vele leuke bezienswaardigheden, talrijke evenementen en het bruisende studentenstadje blijft trekken. “Op de witte stranden kan ik urenlang op een steen zitten en over de zee uitkijken. Het ruige water met de bergen in de achtergrond zijn met de continue veranderende wolkenpartijen een uniek schouwspel. Die ervaring gun ik anderen ook. De mensen die meegaan help ik met het boeken van een vlucht of overtocht. En eventueel een verlenging elders in Ierland. Ter plekke ben ik de wandelende reisgids. Die de beste restaurants en de mooiste routes adviseert.“ Je wordt dus helemaal ontzorgd!

Neem contact op met Bianca
Spreekt rust, mooie natuur, lekker eten en ontmoeten van gelijkgestemden in een geweldige setting je aan? Bel dan met 06 – 1855 1446 of mail naar bianca@experienceireland.nl om te horen hoe het precies werkt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie