Skip to content

Joyce Frenken (20) uit Leveroy in finale ‘Miss Beauty of Limburg’

Redactie
26 februari 2020 | 18:00

Advertentie

Stel je toch eens voor: je bent jong, je hebt ambitie, je hebt een tomeloze inzet en je bent ook nog eens een prachtige verschijning. Deze ingrediënten vormen de basis voor de strijd om de titel ‘Miss Teen of Limburg / Miss Beauty of Limburg’. De 20-jarige Joyce Frenken uit Leveroy heeft de casting glansrijk doorstaan en staat op 26 april 2020 in de Limburgse finale die wordt gehouden in ‘de Maaspoort theater’ in Venlo.

Joyce Frenken

De weg naar de finale belooft een drukke periode voor Joyce te worden. Met verschillende trainingen, workshops en fotoshoots wordt ze voorbereid op dé grote dag in april. Tijdens dit traject zal Joyce ook een weekendje weg gaan met alle andere finalisten naar Roompot in Arcen. Dit weekend zullen ze klaar gestoomd worden voor de grote dag in April. In totaal zijn er 35 meiden die mee doen aan Miss beauty of Limburg.

Drie jaar geleden heeft Joyce al eens meegaan aan Miss Teen of Limburg. Joyce is hierbij 2e geworden van Limburg, wat natuurlijke een geweldige prestatie is. Drie jaar later doet ze weer mee en hoopt nu de titel van Miss Beauty of Miss Intercontinental of Limburg binnen te slepen. Tevens zet Miss beauty of Limburg zich ook in voor het goede doel. Dit goede doel is dit jaar de Lindafoundation.

Gun jij Joyce de overwinning en de felbegeerde kroon van ‘Miss Beauty of Limburg’? Daar kun jij je steentje aan bijdragen! Sms ‘Poll Limburg Joyce F’ naar 3010. Stemmen kan tot 25 april 23.59 uur en kost € 1,10 per stem. “Mijn ultieme droom is het winnen van de titel ‘Miss Beauty of Miss Intercontinental of Limburg’ en ik zou het fantastisch vinden als jij de moeite zou nemen om een kleine bijdrage te leveren. Bij deze alvast ontzettend bedankt!”, aldus Joyce.

Armoede
In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn. Omdat ze zelden iets nieuws aanhebben, worden de kinderen soms op school gepest. Wanneer hun ouders boos of verdrietig zijn, voelen sommige kinderen zich schuldig. De iets ouderen zoeken vaak een baantje en kopen van het geld dat ze daarmee verdienen eten of extraatjes voor hun ouders.

Deze gezinnen wil de ‘LINDA. Foundation‘ tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven. Met alle hulp konden ze sinds de start in 2013 al ruim 16.000 gezinnen met kinderen enkele momenten van onbezorgdheid te geven tijdens de feestdagen. Dit deden ze door middel van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A. Wil jij ook gezinnen helpen in Limburg? Doneer dan via deze link.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie