Skip to content

Gewapende overval Soerendonk

Redactie
25 februari 2020 | 17:41

Advertentie

Op een woonhuis met paardenstallen in Soerendonk vond maandagavond 24 februari een gewapende overval plaats. Hierbij werden paardrijzadels buitgemaakt.

Gewapende overval
De bewoonster van het pand aan de Bult werd maandagavond tussen 20.15 en 20.45 uur bedreigd met een vuurwapen door een onbekende man die de plaats op kwam lopen. Het slachtoffer lag tijdens de bedreiging op de grond en een aantal personen liepen vervolgens het terrein op. Ze namen uit een pand op het erf meerdere rijzadels weg. Ze zijn waarschijnlijk gevlucht in een vooralsnog onbekend gebleven voertuig.

Signalement
De man die de vrouw met het vuurwapen zou hebben bedreigd toen hij het terrein op kwam, wordt ongeveer 1,85 meter geschat en heeft een stevig postuur. Hij had een sjaal voor zijn gezicht, een zonnebril op en droeg een donkerkleurige jas. Het slachtoffer denkt nog twee mannen te hebben gezien. Die waren kleiner dan de eerste man en ook donker gekleed.

Buurtonderzoek
Na de overval startte de recherche direct met een onderzoek. “We proberen zoveel mogelijk mensen in de buurt te spreken om te achterhalen of zij iets gezien of gehoord hebben en om te kijken of zij bewakingscamera’s hebben met beelden die ons kunnen helpen” aldus de politie.

Iets gezien of gehoord?
Heb jij iets gezien of gehoord dat met deze overval te maken kan hebben, laat het de politie weten. Ze willen graag meer weten over het eventuele voertuig waarmee de daders zich verplaatsten? Heb je in de omgeving van de Bult of de Kerkstraat in Soerendonk een verdachte auto of bestelbus gezien maandagavond of misschien eerder? Kun je iets vertellen over de kleur, het kenteken of heb je andere informatie over het voertuig, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook beelden van bewakingscamera’s in de omgeving van de Bult en de Kerkstraat, die nog niet gedeeld zijn, ontvangen ze graag.

Melden
Melden kan door 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem te bellen op 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie