Skip to content

Nederland in de greep van het griepvirus…

Redactie
17 februari 2020 | 18:00

Advertentie

Marly BrandsHoogste tijd dus voor een vitaminestoot: XtraCD3! Verhoog je weerstand voor nog geen € 0,17 per dag met vitamine C en vitamine D3. Met de natuurlijke vitamines C en D3 van Nutramin ben je verzekerd van een goede opname en verhoog je zo de weerstand tegen allerlei infectieziekten en in geval van ziekte herstel je beter en sneller. Om in de winter het hele gezin wat extra’s te bieden is er: XtraC&D3.

Griepvirus

Dit product bevat extra vitamine C, D3 en Calcium. In het kort de werking;

  • Extra vitamine C verbetert de collageenaanmaak
  • Ideaal voor kinderen, gelet op kleine formaat van de tablet
  • Verbetert de collageen (stevigheid) en elastine (elasticiteit)opbouw van onze vezels
  • Verbetert de weerstand tegen infectieziektes
  • Helpt bij de opbouw van gezonde botten door extra calcium
  • Remt het risico op griep en botfracturen door extra D3
  • Verlaagt het risico op diabetes en osteoporose
  • Ideaal als extra dosering bij zwangere vrouwen

Als je er het fijne van wilt weten… 
Werking: Optimale bescherming van alle weefsels

Vitamine D3 is voor veel meer dingen belangrijk dan alleen maar sterke botten. Het ondersteunt o.a. de opname van calcium, die aan het product is toegevoegd. Dit is een zeer bijzondere soort calcium, namelijk gewonnen uit visschubben. Deze soort is perfect opneembaar en zeer compleet met alle mineralen die het bot nodig heeft.

Vitamine D3 is ideaal voor de ondersteuning van de zwangere vrouw, ondersteunt de gezondheid van het kind en verlaagt het risico op foutontwikkelingen. Vit D3 verlaagt het risico op diabetes. Daarnaast is het voor iedereen goed om meer weerstand te ontwikkelen tegen de griep. Ook ondersteunt vit D3 een gezonde hersenfunctie en helpt deze vitamine om de bloedvaten gezond te houden. Eigenlijk zijn er nog veel meer nuttige functies van vitamine D3, te veel om hier op te noemen.

XtraC&D3 bevat uiteraard ook Vitamine D en wel in de vorm van Magnesiumascorbaat. Deze magnesiumgebonden vitamine C kenmerkt zich door z’n goede opnamekwaliteit. Maar de extra magnesium is ook weer gunstig voor onze botten, bloedvaten en spieren. Zo krijgen we extra stoffen binnen die een goede gezondheid kunnen ondersteunen. Vooral in de winterdag is extra vitamine C een must om verkoudheden buiten de deur te houden. Ook rokers hebben extra baat bij meer vitamine C omdat sigarettenrook (maar ook fijnstof en uitlaatgassen) veel vitamine C verbruikt om de schadelijk gevolgen van deze giftige stoffen te neutraliseren.

Een andere belangrijke functie van vitamine C is de ondersteuning bij de aanmaak van allerlei soorten collageen zoals in de huid, botten, gewrichten maar ook in andere soorten bindweefsel. Zonder vitamine C loopt de aanmaak en onderhoud spaak en kan de kwaliteit van deze vezels achteruit gaan wat leidt tot huidveroudering en/of zwakke botten en gewrichten.

Om de opname van de vitamine C verder te verbeteren zijn bioflavonoiden toegevoegd. Deze natuurlijke stoffen, afkomstig uit citrusvruchten zorgen voor de meest natuurlijke verwerking van vitamine C. Samen met de extra calcium en magnesium ontstaat een neutrale, dus niet zure vorm van vitamine C met een perfecte opname zonder maagklachten. De mineralen helpen cellulite en botontkalking te voorkomen.

Uit bovenstaande mag duidelijk zijn dat wij er goed aan doen om extra vit. D3 en vit. C te slikken. Vooral in de winter- en griepperiode is het raadzaam om dat gedurende 6 maanden te doen. Nutramin XtraC&D3 is verkrijgbaar in verpakkingen van 250 en 500 tabletten en te verkrijgen bij Huidspecialiste Marly.

Gun jezelf het geluk van een stralende huid, je bent het waard!
Marly

Bel 0495 460322 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@huidspecialistemarly.nl.

Advertentie

2 Reacties

  1. Gezond en gevarieerd eten zorgt ook voor voldoende vitamines en dan heb je al die dure pilletjes niet nodig.
    Bedenk ook dat voor sommige vitamines (zoals C) geldt dat je lichaam maar een beperkte hoeveelheid kan verwerken, de rest plas je gewoon uit. Voor andere geldt dat een te veel zelfs schadelijk kan zijn.

    • Vergeet bewegen en veel water drinken niet.

      Wat sowieso van vitaal belang is, is inzien dat dit soort “adviezen” gewoon reclames zijn.
      Als het op medische zaken aankomt enkel het advies van de huisarts vertrouwen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie