Skip to content

The Hillbilly Moonshiners vieren vijfjarig jubileum

Redactie
10 februari 2020 | 20:00

Advertentie

The Hillbilly MoonshinersOp vrijdag 27 maart viert The Hillbilly Moonshiners het vijfjarige bestaan in De Brouwschuur in Weert. Samen met Weerter brouwerij De Natte Gijt maakte de band een nieuwe editie van ‘Billy’s Brew’, een speciaal bier dat in 2016 voor het eerst verkrijgbaar was. De officiële presentatie van ‘Billy’s Brew’ vindt plaats in Weerter Stadsbrouwerij De Brouwschuur in Weert, en het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door wethouder van cultuur Geert Gabriels. Tevens presenteert de band deze avond haar nieuwe videoclip en worden de eerste namen van ‘The Hillbilly Moonshiners and Friends’ gepresenteerd.

The Hillbilly Moonshiners

Sinds 2015 tourt de Weerter country formatie The Hillbilly Moonshiners langs diverse popzalen en festivals in heel Europa. Zo was de band te zien op festivals als Paaspop, Zwarte Cross en Sziget Festival, speelde de band shows in Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Slowakije en Hongarije en deelden zij het podium met artiesten als Kensington, The Common Linnets en Racoon. Ook was de band meerdere malen te horen op diverse radio en tv-stations in Nederland.

In 2016 brachten The Hillbilly Moonshiners en brouwerij De Natte Gijt het speciaal bier ‘Billy’s Brew’ op de markt. Een brouwsel dat in heel Nederland goed ontvangen werd, en in menig groothandel en café verkrijgbaar was. Speciaal voor het lustrum van de band, hebben beiden de handen opnieuw ineengeslagen om een tweede versie van ‘Billy’s Brew’ te brouwen. ‘Billy’s Brew – The Greatest Of All Time’ is het resultaat en vanaf vrijdag 27 maart overal te verkrijgen.

‘Billy’s Brew – The Greatest Of All Time’ is een ode aan de grootheden uit de countrymuziek van het verleden. Op het artwork prijkt een geit, gekleed als Johnny Cash, volgens de band een van de absolute iconen uit de country. ‘Billy’s Brew – The Greatest Of All Time’ is een cactus flavoured desert ale, waarin invloeden van cactus terug te vinden zijn.

‘Billy’s Brew – The Greatest Of All Time’ wordt gepresenteerd in Weerter Stadsbrouwerij ‘De Brouwschuur’ in Weert, waar het bier ook gebrouwen is. Het eerste exemplaar van ‘Billy’s Brew – The Greatest Of All Time’ wordt in ontvangst genomen door de Weerter wethouder van cultuur, Geert Gabriels. Muzikale omlijsting komt van de Weerter band Waist Of Time.

Ook presenteert de band deze avond de nieuwe video voor ‘All The Small Things’, de nieuwe single die op dezelfde dag verkrijgbaar is via de bekende download en streaming services. Ten slotte presenteren The Hillbilly Moonshiners ook de eerste namen van ‘The Hillbilly Moonshiners and Friends’, het jaarlijks terugkerende muziekfestival in Muziekcentrum de Bosuil – dat dit jaar op zaterdag 28 november plaatsvindt.

The Hillbilly Moonshiners vieren vijfjarig jubileum
‘Billy’s Brew – The Greatest Of All Time’
Een brouwsel van The Hillbilly Moonshiners & Brouwerij de Natte Gijt, Weerter Stadsbrouwerij de Brouwschuur, Weert
Vrijdag 27 maart 2020 Aanvang: 21.00 uur
De entree voor dit evenement is gratis

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie