Skip to content

Wieërt Alaaif keert weer terug

Redactie
9 februari 2020 | 12:19

Advertentie

Op zondag 23 februari zal de Nieuwe Markt in Weert dit jaar weer tot één van de gezelligste feestpleinen van Limburg behoren. “We zijn blij dat we de traditie weer voort kunnen zetten. Wieërt Alaaif is er voor iedereen, want vastelaovendj vieren we samen met alle carnavalsvierders uit heel Weert en de regio”, aldus de organisatie.

Wieërt Alaaif

Organisatie
De organisatie achter het evenement Wieërt Alaaif, stichting Behoud van Beleving, zal komende week in overleg met de hulpdiensten en gemeente de laatste puntjes op de “i” te zetten.

Het programma
Een van de krachten van Wieërt Alaaif is dat de grootste carnavalsartiesten van Limburg op het podium staan. Een aantal artiesten zijn al twee jaar geleden in optie gezet. Met dank aan de presentator Danny van der Zwan, hebben we de artiesten in afwachting aan kunnen houden. De line-up zal komende week nog volledig bekend gemaakt worden.
“Spik en Span, de winnaar van het LVK2020 kan natuurlijk niet ontbreken in het programma”, zegt de voorzitter van de stichting Mark Vialle, trots.

Vrijwilligers
Door het korte tijdsbestek waarin het evenement geregeld moet worden, wordt er nog gezocht naar vrijwilligers. Aanmelden kan via het mailadres wieertalaaif@gmail.com

Houdt voor het laatste nieuws de Facebookpagina in de gaten via www.wieertalaaif.nl.

5-jarige jubileum Wieërt Alaaif ging niet door
Vorig jaar ging het festival niet door omdat er geen vergunning verleend werd door de burgemeester van Weert. “We zijn ten einde raad” zei de organisatie toen. “Alle evenementen zijn ten goede trouw voor, door en met Weerternaren georganiseerd. Het organiseren van een evenement in Weert valt niet mee, hierover waren we vanuit stichting Behoud van Beleving ook al in gesprek gegaan met de politieke partijen om te kijken of er bijvoorbeeld een evenementenloket te realiseren is voor ondersteuning bij het aanvragen van vergunningen.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie