Skip to content

Wijkschouw in Nederweert

Redactie
6 februari 2020 | 14:12

Advertentie

Woensdag 12 februari a.s. organiseert het Dörpsoverlek Ni-jwieërt samen met de gemeente een wijkschouw in de kern Nederweert. Burgemeester Birgit Op de Laak gaat deze avond  mee de wijk in. In twee groepen maken ze een rondgang door diverse buurten en straten. Ze doen dit samen met de wijkagenten, de woningvereniging, vrijwilligers van Veilig Verkeer en veiligheid in en om de wijk, gemeentelijk opzichters, de BOA en de vakambtenaren openbare orde en veiligheid en verkeer van de gemeente Nederweert.

Wijkschouw

Alles wat zichtbaar in de openbare ruimte aanwezig is, kan tijdens de schouw aan de orde komen. Bijvoorbeeld verkeersveiligheid, veiligheidsgevoelens (slecht verlichte plekken), toegankelijkheid, speelvoorzieningen, afval, onderhoud van groen en wegen of overlast. Het hoeft niet alleen om knelpunten te gaan. Ook goede ideeën voor de leefbaarheid in de buurt zijn van harte welkom!

Ze combineren de rondgang met de zogenaamde “witte voetjes”. Bij onveilige situaties wordt door de politie een voetje achtergelaten om bewoners te wijzen op een onveilige situatie.

Ze verzamelen bij de Gunnerij aan de Lambertushof 2 waar ze om 19.00 uur vertrekken. Rond de klok van 21.00 uur zijn ze terug en nemen ze, onder het genot van een kop koffie, de belangrijkste aandachtspunten door en worden concrete vervolgafspraken gemaakt.

Woon jij in Nederweert, ben je betrokken bij je buurt en lijkt het je interessant om mee te lopen? Loop dan mee!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie