Skip to content

Brandweer zocht in vijver naar vermiste Chico

Redactie
29 januari 2020 | 11:40

Advertentie

Dinsdagmiddag werd de brandweer van Weert ingezet voor een zoekactie in een vijver op een perceel aan de Achterste Singel in Weert. Er werd gezocht naar een vermist hondje. De baasjes van het vermiste hondje laten weten dat ze op zoek waren naar hun vermiste Chico, een zwart met witte Chihuahua. Chico is drie jaar oud en is weggelopen tijdens een wandeling in het bos naast de Weerter Bergen.

Zoektocht naar Chico

Ze is geschrokken van een andere hond, waardoor ze het op een rennen heeft gezet. Ze is helemaal teruggelopen naar de parkeerplaats naast het spoor, is het spoor schuin overgestoken en heeft daar door de velden/akkers gerend,” aldus Mirjam Former, één van de baasjes van het hondje. Maandag is er een speurhond ingezet. Deze kwam uit op twee percelen bij de Achterste Singel, tegenover een hengstenhouderij. Er werd gevreesd dat het hondje in het water terecht zou zijn gekomen. De brandweer zocht daarom dinsdagmiddag in de vijver aan de Achterste Singel. Chico werd daar niet aangetroffen.

Zoekactie gaat verder
De familie Former laat weten dat de zoekactie naar Chico woensdag weer verder gaat. Zie je het hondje? Bel dan naar 06-40861791 of de Dierenambulance. Chico is een angstig/bang hondje.

Advertentie

3 Reacties

  1. Jammer van het hondje.
    Wie gaat deze zoekactie betalen. ???

    • Wat een knullige reactie weer. Het zal vast vrijwillig werk zijn geweest en anders zullen de eigenaars er wel geld voor over hebben gehad. Het zullen niet jouw persoonlijke belastingcentjes zijn geweest

    • Jij, de belastingbetaler.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie