Skip to content

Hobbyist Laura uit Nederweert-Eind te zien op SBS9

Redactie
17 januari 2020 | 8:00

Advertentie

laura keulen wenskaarten sbs9Wenskaarten maken, iedereen heeft er wel van gehoord of het zelf gedaan. Maar wat de meeste mensen niet weten, is dat het nu populairder dan ooit is. Laura Keulen (33) uit Nederweert-Eind weet het maar al te goed. Ze heeft haar eigen hobbyshop en nog unieker, ze ontwerpt haar eigen patronen voor op wenskaarten.

Laura Keulen

Ze is enkele jaren geleden begonnen als designer bij uitgeverij Find-It Media BV in Kampen, waar ze maandelijks te vinden is in allerlei hobbybladen. Hiernaast heeft ze nog haar eigen hobbywinkel aan huis, én is ze maandelijks op tv te zien in Engeland op Hochanda TV. (In Nederland te bekijken op SBS9). In zowel binnen- als buitenland is ze nu een bekende naam in de hobbywereld. Haar borduurontwerpen gaan de hele wereld over. Van de Benelux tot Engeland, Australië, Canada en Denemarken, vele kennen Laura inmiddels.

Zelf blijft ze er vrij bescheiden over. Ze is uiteraard trots op dit alles, maar vindt het vooral gezellig om met haar fans en klanten te buurten. Puur om deze reden is ze dan ook regelmatig op markten in de regio te vinden, waar het altijd gezellig druk is. Ook worden er “fan-middagen” georganiseerd, waarbij de aangemelde mensen tijdens een lunch persoonlijk met haar kunnen kletsen en vragen kunnen stellen. Afgelopen najaar was er al zo’n middag in Weert. Komend voorjaar staan er een paar van deze middagen gepland in de regio Groningen en Utrecht.

Nieuwsgierig geworden naar haar producten, of wil je graag met haar in contact komen? Kijk dan op haar website www.laurasdesign.nl of op haar Facebookpagina.

Live op SBS9
Je kunt Laura op 16 februari zien op SBS9. Ze zal dan vanuit de TV Studio in Peterborough live op tv zijn met haar producten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Winnaar van de Beaujean Awards 2024 komt uit Nederweert-Eind
Frank en Yvonne Janssen uit Nederweert-Eind
20 september 2024 | 13:00
Screenshot
Ervaar je klachten aan voeten?
20 september 2024 | 12:00
BESTELDE FOTO
Profiteer van de kortingsactie
20 september 2024 | 11:00
Dit zijn de Bedrijfswagen Dagen bij Van Mossel Ford
Benieuwd wanneer deze dagen zijn?
20 september 2024 | 10:00

Advertentie