Skip to content

Voorverkoop Moulin Blues 2020 van start | overnachten in een ware Festipi

Redactie
16 januari 2020 | 12:00

Advertentie

Ospel maakt zich in 2020 op voor alweer de 35e editie van het Moulin Blues Festival dat op 1 en 2 mei plaats zal vinden. De voorverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan.

Moulin Blues 2020

Voor velen betekent Moulin Blues de opening van het festivalseizoen. Voor de vijfendertigste keer veranderen de lege akkers in Ospel in een gezellig blueswalhalla waar liefhebbers vanuit heel de wereld op af komen. Scheurende gitaarsolo’s, swingende piano-riffs en knallende drumsolo’s beloven weer menig van deze bezoekers het kippenvel op de armen te bezorgen.

Primeur
Vanaf deze 35e editie is het mogelijk om op de Moulin Blues Camping te overnachten in een ware Festipi. Comfortabel overnachten met alle positieve elementen van een tipi-tent. Je kunt een Festipi huren incl. inrichting (bed, slaapzak etc.). De Festipi is een Tipi tent met een doorsnede van 3 meter. Ideaal voor 1, 2 of 3 personen. Op ​deze pagina​ vind je meer informatie over de Festipi.

Moulin Blues 2020
Moulin Blues 2020 belooft een zeer aantrekkelijke editie te worden, de organisatie van Moulin Blues presenteerde reeds de meeste artiesten voor de 35e editie van het festival o.a.: Rick Estrin & The Nightcats (USA), Texas Blues Guitar Summit ft. Anson Funderburgh, Mike Morgan & Shawn Pittman (USA), The James Hunter Six (UK), Nikki Hill (USA), Laurence Jonges (UK), Cedric Burnside (USA) en John Nemeth (USA).

In totaal treden er eenentwintig artiesten op, in twee (verwarmde) tenten, tijdens het tweedaagse festival. Het gros van de artiesten komt zoals ieder jaar uit Amerika.

Voor meer informatie en ticketverkoop: www.moulinblues.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie