Skip to content

Wijkschouw en ‘Witte Voetjes’ in Ospel

Redactie
8 januari 2020 | 14:00

Advertentie

Donderdag 16 januari 2020 organiseert Dorpsraad Ospel in samenwerking met Gemeente Nederweert een wijkschouw gecombineerd met de witte voetjes. Ze starten om 18:30 bij de Haaze-Hoof.
Jij bent van harte welkom om mee te lopen en/of lever vooraf je aandachtspunten aan op bestuur@dorpsraad-ospel.nl. Op basis van de aangeleverde punten zullen ze de route bepalen.

Wijkschouw Ospel

In ieder geval lopen vanuit Gemeente Nederweert de volgende vertegenwoordigers mee; Wijkagent, opzichter groen, verantwoordelijke verkeer, BOA, vrijwilliger(s) van Veiligheid in en om de wijk alsook Veilig Verkeer Nederweert en de leefbaarheidsregisseur voor Ospel. Het is een mooie gelegenheid om op een informele manier te inventariseren welke specifieke, praktische problemen er spelen in de openbare ruimte en samen te bekijken wat concreet kan worden opgelost of aangepakt.

Tijdens de rondgang wordt onaangekondigd langs woningen door de wijkagent gekeken of er makkelijk zou kunnen worden ingebroken. Bijvoorbeeld omdat deuren of ramen van woningen of bergingen openstaan of niet afgesloten zijn. In dat geval laat hij een ‘wit voetje’ achter: een papieren flyer in de vorm van een schoenafdruk. Het doel van de actie is om mensen bewust te maken van het risico op insluiping. Na de rondgang (21:00 uur) zullen ze een korte evaluatie houden en mogelijk afspraken maken voor vervolg.

Lever jij jouw (aandachts)punten aan uiterlijk 14 januari of loop je mee op 16 januari vanaf 18:30?

Bij vragen of opmerkingen neem gerust contact op met Dorpsraad Ospel via bestuur@dorpsraad-ospel.nl

Archieffoto: Wijkschouw 2015 in Ospel

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie