Skip to content

Meet&Meal: Kerst in maart en oktober, maar dan anders

Redactie
30 december 2019 | 13:00

Advertentie

Sinds 2017 kennen we in Nederweert ‘Meet & Meal’, Nederweertenaren die elkaar ontmoeten, bij elkaar eten; kortom gezelligheid troef. Inmiddels zijn méér dan 120 Nederweertenaren lid. Op 21 maart 2020 vindt de volgende editie plaats. Aanmelden kan via: meetenmeal@gmail.com.

Meet & Meal is sinds kort ook digitaal bereikbaar: op www.meetandmealnederweert.nl  is alles te vinden wat je moet weten als je belangstelling hebt.

Tafelen met dorpsgenoten
Sinds 2017 hebben 6 edities van ‘Meet & Meal‘ plaatsgevonden. De formule is simpel: deelnemers worden verdeeld over eettafels die ze zelf verzorgen. Per gang wisselt de samenstelling en de kok. Deelname staat open voor inwoners van de kernen Nederweert, Budschop, Ospel en Nederweert-Eind.

Het doel
Het doel was en is om een beweging los te maken waarbij mensen in Nederweert een paar keer per jaar in wisselende gezelschappen contact hebben met elkaar. Dit onder het genot van een in eigen kring bereid gerecht. Doel is om te delen en te verbinden. Om onderlinge contacten te leggen, te verstevigen of te hernieuwen door middel van culinaire gezelligheid.  Het doel is nadrukkelijk NIET om culinaire hoogstandjes te presenteren, iedereen moet mee kunnen doen.

Sfeer
Meet & Meal ontmoetingen doen een beetje denken aan de sfeer met Kerst: de warmte en intimiteit van de huiselijke kring, het samen nuttigen van de maaltijd, omlijst met een goed glas wijn én –het allerbelangrijkste- prettig gezelschap. Meet & Meal brengt je aan tafel met mensen soms, die je al lang en breed kent (of dacht te kennen), maar ook met mensen die je voor het eerst ontmoet.  Mensen met een boeiend verhaal, grappige anekdotes, mensen waarmee je een verrassende gesprek hebt, het gebeurt allemaal tijdens Meet & Meal.

21 maart 2020 volgende Meet&Meal

De 7e editie van Meet&Meal vindt plaats op 21 maart a.s. Een goed voornemen om onmiddellijk in de praktijk te brengen in 2020!

Belangstelling
Méér weten over Meet&Meal? Meedoen?  Kijk op de website https://www.meetandmealnederweert.nl/ of mail naar meetenmeal@gmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie