Skip to content

Voorverkoop GRATIS jubileumeditie 2×11 KistKappe op 5 januari

Redactie
24 december 2019 | 17:00

Advertentie

De KistKappe organisatie werd de laatste editie overrompeld door de grote toeloop van Kistkappers. Logistiek was dit tijdelijk een probleempje, maar gelukkig herstelde zich alles en konden ze terugkijken op wederom een zeer geslaagd KistKappe.

Gratis toegang
De organisatie wil een gratis en voor iedereen toegankelijk festival bieden, maar ze willen wel graag controle houden op de toegang en  voldoende ruimte voor de ‘echte’ KistKappers te blijven garanderen. Daarom introduceren ze een entreekaart in de vorm van een voorschot van 5 euro. Deze entreekaart kan bij de ingang geruild worden voor 2 consumptiebonnen plus één KistKappe jubileumbutton. Feitelijk is het dus nog steeds gratis!

Voorverkoop
De voorverkoop van het KistKappe start op 5 januari 2020 om 11:00 uur in De Pinnenhof. De organiserende Blaoskepel Klein mèr Neugter zal middels een “openbare repetitie” voor een muzikale omlijsting zorgdragen. Ook zal de bar open zijn voor iedereen die het bemachtigen van een KistKappe entreekaart met een glaasje bier wil vieren!

Niet verkochte kaarten
Kaarten die niet op 5 januari verkocht worden, zullen bij de Bruna aan het Lambertushof in Nederweert verkrijgbaar zijn vanaf 6 januari. Het is beter dit niet af te wachten en je entree veilig te stellen op 5 januari, want: op is op!

Jubileumeditie
Ook de KistKappe 2020 jubileumeditie, vastelaovundj vri-jdig 21 februari, biedt weer een geweldige band, regionale top acts, en lokale (groeët-Ni-jwieërter) artiesten, welke voor non-stop ‘reuring’ zullen zorgen en die allemaal via de kistjes ondersteund kunnen worden. Mocht je geen kist meer hebben, geen probleem want deze zijn ook voor een kleine vergoeding te koop in de Pinnenhof.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie