Skip to content

Nederweertse zonder rijbewijs rijdt over fietspad na zwaar ongeval A2

Redactie
23 december 2019 | 10:31

Advertentie

De politie heeft zondagavond een 26-jarige vrouw uit Nederweert staande gehouden omdat ze over het donkere fietspad naast de A2 in de buurt van Weert reed en geen rijbewijs had.

Ongeval
De snelweg bij Weert was dicht na een ernstig ongeval waarbij een vrouw zwaargewond raakte. De 26-jarige vrouw nam het stuur over van haar vriend om te laten zien hoe je naar Nederweert moest rijden, meldt een wijkagent.

Google Maps
De reden waarom de bestuurster over het donkere fietspad reed, was omdat Google Maps het haar zei. Nadat de politie haar een stopteken had gegeven wisselde ze snel van plek in de auto. Tegenover de politie verklaarde ze niet te hebben gereden. De agent had een bodycam in de auto en had haar actie gefilmd. Daarop bekende ze toch te hebben gereden en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. “Ik moet er trouwens niet aan denken dat daar iemand had gefietst of gelopen. Juist ter hoogte waar er iets eerder een flinke aanrijding had plaatsgevonden“, zegt de wijkagent. “Deze bestuurster heb ik een proces-verbaal gegeven en verzocht om er voortaan netjes naast te blijven zitten want bij een volgende keer pakken we -gewoon- de auto af“.

Advertentie

1 Reactie

  1. Wat een belachelijke smoes, ze had “haar vriend” toch kunnen zeggen hoe die moest rijden maar zeker niet over het fietspad… veilige dagen gewenst met dergelijke “mussen” op de weg.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56

Advertentie