Skip to content

Clement Group schenkt Weert een kerstwensboom

Redactie
13 december 2019 | 11:00

Advertentie

kerstwensboomOok dit jaar heeft Clement Group Weert een kerstwensboom geschonken. De boom werd op woensdag 11 december geplaatst op de hoek Langstraat/Van Berlostraat in Weert. De kerstboom is door Clement Group in eigen fabriek vervaardigd van cortenstaal en is ruim vijf en een halve meter hoog en vier meter breed.

Kerstwens

Je kunt een mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wens in de brievenbus bij de kerstwensboom stoppen. Je mag echter niets voor jezelf wensen, alleen voor een ander. De speciale wenskaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Tinteretto vrouwenmode en State of Art mannenmode (beide in de Van Berlostraat). Wensen kunnen ook online ingeleverd worden. Ga hiervoor naar de website www.clement-weert.nl. Clement Group zal een aantal wensen in vervulling laten gaan. Vorig jaar werden er honderden wensen kenbaar gemaakt. Clement Group heeft een aantal wensen in vervulling kunnen laten gaan.

De Kerstwensboom is een project dat Clement Group volledig heeft uitgevoerd, van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Bovendien werd de kerstwensboom door ons gedemonteerd, opgeslagen en dit jaar opnieuw geplaatst. Een product waar Clement trots op is. Made in Weert.

Clement Group
Clement Group is een Full Service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit Weert. Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machine onderdelen. Clement Group biedt innovatieve totaaloplossingen. Projecten voert men volledig uit – van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Bovendien verzorgt men na oplevering ook vaak het onderhoud

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie