Skip to content

Sinterklaasbezoek voor gezinnen met een smalle beurs in Nederweert

Redactie
2 december 2019 | 14:33

Advertentie

Sinterklaasbezoek voor gezinnen met een smalle beurs in NederweertAanstaande donderdag is het Sinterklaasavond. Vorige week werden daarom in Nederweert net als vorig jaar gezinnen met een smalle beurs bezocht door Sinterklaas en Zwarte Piet.

Verdeeld over drie avonden bezocht de goedheiligman vele kinderen en verraste ze met een klein presentje en een goed gevulde snoepzak. Het bezoek werd overal enthousiast ontvangen, er werden liedjes gezongen en pietendansjes opgevoerd. Zoveel blije gezichtjes met een klein cadeautje of een mooie snoepzak.  Een vrolijk, gezellig en onverwacht klein feestje waar niet alleen de kinderen maar ook ouders van hebben genoten.

Dit mooie initiatief werd dit jaar mogelijk gemaakt door Zorgboerderij Bosserhof in Nederweert, met hulp van vele vrijwilligers, Kansrijk in de wijk die weer voor het vervoer zorgde, de Toverbal in Nederweert en ondersteuning door Joey van Beers regisseur leefbaarheid binnen de gemeente Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie