Skip to content

Shisha lounge Stratumsedijk beschoten

Redactie
2 december 2019 | 17:57

Advertentie

Afgelopen nacht is er een Shisha lounge aan de Stratumsedijk in Eindhoven beschoten. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Eigenaar ontdekt kogelgaten
Vanmiddag wilde de eigenaar zijn zaak openen en kwam toen tot de ontdekking dat er meerdere kogelgaten in het rolluik en het raam zaten. De eigenaar nam direct contact op met de politie. De recherche is ter plaatse voor het doen van onderzoek en heeft onder andere naar camerabeelden uit de omgeving gekeken.

Daders
Op de beelden is te zien dat er rond 04.15 uur een scooter met daarop twee personen stopt bij de Shisha lounge. Een van de opzittenden schiet vervolgens op de lounge. De scooter kwam uit de richting van Stratumseind in Eindhoven gereden en ging er na de beschieting weer vandoor richting Stratum. De politie komt graag meer te weten over deze scooter en deze twee personen.

Getuigen
Er zijn afgelopen nacht helemaal geen meldingen gedaan bij de politie over deze beschieting. Ze zijn op zoek naar mensen die meer kunnen zeggen over de scooter met daarop die twee personen. Mogelijk heb je rond het tijdstip van het incident een scooter zien rijden met daarop twee personen of mogelijk beschikt je over camerabeelden die in het onderzoek kunnen helpen. Of heb je toch iets gehoord maar gedacht iemand anders belt wel met de politie. Neem dan alsnog contact op. Alle informatie is welkom via 0900-8844. Dit kan uiteraard ook anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie