Skip to content

BDL pakt vier punten in thuiswedstrijd tegen “t Heukske: 4-5

Redactie
26 november 2019 | 9:00

Advertentie

Slechts 5 caramboles maakten het verschil tussen een mogelijke 6 – 3 overwinning of een 4 – 5 nederlaag tussen de teams van BD /Verheggen Interieurs en ‘t Heukske/EuroBiljarts uit Stein. Het lager geklasseerde ‘t Heukske trok uiteindelijk een 4-5 overwinning naar zich toe.

Frank Dieteren (’t Heukske) in 1 beurt naar 160 caramboles
Absoluut hoogtepunt van de avond was de partij tussen Leo Kanters (BDL) en Frank Diederen (‘t Heukske). In de eerste beurt scoorde Frank geen caramboles maar in de tweede beurt wist Frank met een serie van 160 caramboles zijn partij uit te maken. Frank speelde zijn partij met uiterste fijngevoeligheid, artistieke schoonheid en met technisch meesterschap. Biljarten is een sport van de geest en van de fijnste vezeltjes der zenuwen, een spel van topconcentratie en van zelfbeïnvloeding, een spel van innerlijke vervoering bij magistrale beheersing van het hyper-gevoelige ‘dode’ materiaal. Het kwam voor Frank Diederen in één partij allemaal samen! Voor Leo (BDL) stonden aan het einde van de partij totaal 11 caramboles en een gemiddelde van 5,50 op het scorebord.

Fraaie moyennes van Kemmerling en Martens (BDL)
Zowel Peter Poeth en Jos Kemmerling (beiden BDL) wisten hun partij in winst om te zetten in resp. 22 en 9 beurten. Peter versloeg Willy Bouwels met 120-98 en Jos was in zijn partij te sterk voor Peters Custers. Jos behaalde het fraaie gemiddelde van 13,33. Met een gemiddelde van 12,08 verloor Johan Martens (BDL) verloor ondanks een gemiddelde van 12,08 en een hoogste serie van 65 zijn partij tegen Andy Verjans (’t Heukske).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie