Skip to content

Jubilarissen openen kantine Eindse Boys Nederweert-Eind

Redactie
23 november 2019 | 11:03

Advertentie

Op vrijdagavond 22 november was het eindelijk zover, na maanden van hard werken, wikken en wegen, bijstellen en uiteindelijk realiseren, kon de officiële opening plaatsvinden. In een volle kantine waren leden en belangstellenden samengestroomd om dit moment mee te beleven.

Jubilarissen
Drie leden welke vanaf de oprichting in 1959 lid zijn, Louis van Eijk, Jan Weekers en Wil Heijnen hadden de eer om na 60 jaar lidmaatschap de opening te verrichten. Alle drie zijn ze tevens erelid en hebben grote verdiensten voor Eindse Boys.

Extra inzet
Tevens werden op deze avond de mensen in het zonnetje gezet die zich extra hebben ingezet bij de verbouwing. Gerard van de Broek, Jan Strijbos, Wil Heijnen en Jan Linders zijn de gehele bouwperiode de kartrekkers geweest. Namens het bestuur en de bouwcommissie heeft Lambert Rietjens de coördinatie van het project gedaan. Voorzitter Jac Beerens bedankte ook de leden van de bouwcommisie en alle vrijwilligers voor hun inzet. Samen hebben ze een fantastische klus geklaard.

Na de officiële opening zorgden The Deejays voor de juiste stemming en bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Na deze verbouwing beschikt Eindse Boys over een mooie bijdetijdse kantine, waarmee de vereniging weer jaren vooruit kan. De bedoeling is dat de gehele accommodatie in 2020 van het gas af gaat, waarvoor o.a. plm. 200 zonnepanelen op het dak komen te liggen. Als onderdeel hiervan zullen ook de kleedlokalen opgeknapt en aangepast gaan worden.

Advertentie

1 Reactie

  1. Louis Boonen

    Van harte gefeliciteerd met de vernieuwde kantine,
    Heel veel waardering voor de vrijwilligers en heel veel
    succes met de vereniging.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie