Skip to content

Sollicitatiemiddag en presentatie van gedragsbioloog Patrick van Veen

Redactie
18 november 2019 | 18:24

Advertentie

Het Citaverde College Nederweert organiseert op 12 februari 2020 een sollicitatiemiddag voor de derdejaars leerlingen waarmee ze hen graag de kans bieden om een echt sollicitatiegesprek te ervaren.

Registreren als bedrijf
Zou jij het leuk vinden om jonge mensen te interviewen en feedback te geven zodat zij een beter idee krijgen van een sollicitatieprocedure? Registreer je dan via deze website!

Ze organiseren drie sollicitatierondes. Per ronde voer je een sollicitatiegesprek van 15 minuten met een leerling, waarna er 10 minuten wordt nabesproken (feedback, tips &tops). Hierna volgen nog twee rondes.

Het programma:
12:30 uur Ontvangst
13:00 uur Presentatie van Patrick Van Veen; gedragsbioloog
13:45 uur Start sollicitatiegesprekken
15:30 uur afsluiting

Bioloog Patrick van Veen
Bioloog Patrick van Veen stelt het sociaal oergedrag centraal, oftewel de apenstreken die we op de werkvloer vertonen. Hij beantwoordt de vraag waarom we bepaald gedrag vertonen en gebruikt hierbij het gedrag van apen als voorbeeld. Apen hebben immers geen last van schaamte, rationele benaderingen, cultuur of verhullende kleding. Zij kunnen ons een perfect kader bieden waarbinnen we onze problemen aan een onderzoek kunnen onderwerpen.

Citaverde College Nederweert
Een middelbare school (MAVO) waar wij de leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op de maatschappij, een vervolgstudie en uiteindelijk de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat leerlingen ontdekken waar zij goed in zijn en wat zij leuk vinden zodat ze een gerichte keuze kunnen maken ten aanzien van hun vervolgopleiding en de toekomst. Een onderdeel van de loopbaanontwikkeling is leren solliciteren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie