Skip to content

Opening vernieuwde kantine Eindse Boys

Redactie
18 november 2019 | 13:00

Advertentie

Op vrijdagavond 22 november zal om 21.00 uur de officiële opening plaats gaan vinden van de vernieuwde kantine van Eindse Boys. Bij deze opening zijn alle leden en belangstellenden van harte welkom. De ontspanningscommissie heeft een passend programma samengesteld met o.a. een muzikaal programma met The Deejays.

Fantastisch project in eigen beheer
Waar Eindse Boys echt trots op mag zijn, is dat het project in eigen beheer en geheel met eigen middelen is gerealiseerd. Alleen voor het hoogst noodzakelijke werd hulp van derden ingezet, de rest werd door eigen vrijwilligers gedaan.

Naast de verbouwde kantine werd ook de keuken vernieuwd en de toiletgroep vernieuwd en verplaatst. Tevens werd aan de veldzijde een overkapping over de volle breedte van het gebouw gerealiseerd. Het bestuur en de leden zijn bijzonder trots op de manier waarop dit tot stand is gekomen en bedanken daarom iedereen die hieraan heeft meegeholpen.

De komende weken zal de inrichting helemaal worden afgerond, waarna Eindse Boys klaar is voor de toekomst, een toekomst die men met vertrouwen tegemoet ziet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie