Skip to content

Sinterklaas bij De Gunnerij in Nederweert

Redactie
17 november 2019 | 18:00

Advertentie

Tijdens zijn tocht van Spanje naar Nederweert heeft de Sint laten weten dat hij op zaterdag 23 november De Gunnerij zal bezoeken.

Sinterklaas bij De Gunnerij
Via zijn stoomboot-wifi ontving het bestuur een email waarin hij zich verheugde op een ontmoeting op de locatie aan de Lambertushof in Nederweert met de vele opa’s en oma’s die daar komen. Sint nodigt alle vaders en moeders met hun kinderen in Nederweert uit om langs te komen. “Op mijn laptop kreeg ik van mijn Pieten door dat de kinderen uit Nederweert een van de liefste en aardigste in de regio zijn. Dat is voor Sint een reden om alle kindertjes die op zaterdag 23 november de Gunnerij bezoeken een kleine verassing te geven.” aldus de goedheiligman. Ondanks zijn drukke werkschema zal hij daar tussen 10.00 en 14.00 uur aanwezig zijn om de jongere jeugd persoonlijk een kleinigheid te overhandigen. Hierbij zal het grote bijgewerkte Sinterklaasboek niet ontbreken.

De Pak-piet en de Aangeef-piet zorgen voor een goed verloop van de te verwachten drukte. En..oh ja..Sint hangt alle kleurige tekeningen op in De Gunnerij. De mooiste tekening wordt beloond met een prachtige medaille.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie