Skip to content

Akima: ‘ We gaan chocoladeletters sparen voor de voedselbank’

Redactie
15 november 2019 | 18:00

Advertentie

Zaterdag komt Sinterklaas weer in het land. Veel mensen kennen het wel, de blijdschap dat er een pakje in je schoen zat toen je nog een klein kind was. Helaas hebben niet alle families het even breed. Daarom gaat In-Btween WoMenswear chocoladeletters sparen voor de voedselbank, zodat ieder kind een chocolade letter in zijn schoen krijgt.

“Wij zullen het aantal chocolade letters verdubbelen voor het goede doel. Zo willen wij ons steentje bijdragen” Aldus Akima Laenen. Je kunt de chocoladeletters afgeven in de herenwinkel aan Lambertushof 1 en bij de dameswinkel aan de Burg. Vullersstraat 4 in Nederweert.

Spaar je mee?
Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen bereiken vragen ze om het bericht te delen. Inleveren kan tot 3 december! Vandaag hebben ze de eerste tasjes met chocoladeletters gedoneerd aan de voedselbank Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie