Skip to content

39-jarige Ramona uit Nederweert | Nog 1 Mooie Herinnering Met Mijn Kindjes!

Redactie
15 november 2019 | 21:50

Advertentie

De 39-jarige Ramona uit Nederweert heeft vorig jaar te horen gekregen dat ze longkanker heeft die inmiddels ook is uitgezaaid naar haar rechter borst en hoofd. Na meerdere chemokuren, operaties en bestralingen is er helaas niks meer te doen en heeft Ramona nog maar een paar maanden te leven. Ramona heeft nog een laatste wens en dat is een weekend weg om fijn samen te zijn samen met haar kinderen.

Om dit te kunnen bekostigen is zij een doneeractie gestart op GoFundMe.

Ramona Gordeijns

Ik ben een alleenstaande moeder van net 39 jaar oud. Heb 3 zoontjes van (bijna) 5, 10 en 17 jaar oud. Vorig jaar te horen gekregen dat ik longkanker heb en enige tijd later bleken er ook uitzaaiingen naar mijn rechter borst en mijn hoofd te zijn. Ben keihard de strijd aangegaan in de hoop dat ik kon genezen van deze verschrikkelijke ziekte. Ik heb meerdere chemokuren gehad, operatie, bestralingen en immuuntherapie. Helaas is mijn kanker zo zeldzaam en agressief dat ze nu niks meer kunnen doen voor me.

Wereld stort compleet in
Nu te horen gekregen dat ik hooguit nog een paar maanden te leven heb. Je wereld stort compleet in en dat van je kinderen ook. Het moeilijkste en pijnlijkste gesprek wat ik ooit moest voeren is je kinderen vertellen dat je doodgaat. Vooral als ze nog zo jong zijn. Ik probeer er nu het beste van te maken de tijd die ik hier nog heb met mijn kindjes. Mooie herinneringen opbouwen en genieten van de kleine dingen.

Grote wens
Mijn grote wens die ik nu nog heb is om met mijn jongens nog 1x op vakantie/uitje te kunnen. Lekker met kerstmis een vakantiehuisje om samen te genieten bij de kerstboom en de open haard. Dat zou mij en zeker mijn jongens echt gelukkig maken en een mooie laatste herinnering voor ons zijn om te koesteren! Ik hoop dat er mensen zijn die mij en vooral mijn kindjes met deze wens willen steunen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie