Skip to content

Zes dierenvrienden uit Nederweert, Leveroy en Ospel(dijk) steunen Hurmes Dierenthoes

Redactie
8 november 2019 | 9:00

Advertentie

Toevallig kom je er op Facebook achter dat op de Lochtstraat 22 in Stramproy een opvangcentrum voor dieren zit. ‘Wist jij dat? Nee? ik ook niet’. Maar het zijn dieren met een rugzakje. Dieren die anders een spuitje zouden krijgen of naar het slachthuis zouden worden gestuurd. Meer dan 200 dieren vinden bij Hurmes een thuis en hebben een fijn leven ondanks de eventuele beperking die ze hebben.

Dierenvrienden
Zes dierenvrienden uit Nederweert, Leveroy en Ospel(dijk) en wat andere mensen uit de omgeving hebben de handen ineen geslagen en besloten Sandra en Patrick Peeters, die Hurmes Dierenthoes runnen, te helpen. Dat begint met een rommelmarkt op 24 november in de prachtige locatie Nieuw Vosseven, Lochtstraat 28, Stramproy. En die rommelmarkt steekt er uit vanwege de hoge kwaliteit van de spullen die worden aangeboden. Heel veel schenkingen van ondernemers, waarvan er veel uit de gemeente Nederweert, komen tref je daar straks aan. Florence, Tussen Kast en Kunst, CLD Groep, PABW en De Toverbal zijn erg gul geweest. Ondernemers die getriggerd worden door dit bericht en nog wat willen schenken mogen zich melden op info@pabw.nl of 06 53112191. En dan natuurlijk de vele dierenvrienden uit de directe en verre omgeving die de garage of zolder hebben opgeruimd, zorgen voor een verrassend aanbod!

Geen handelaren
Geen handelaren dus maar een rommelmarkt waar ook diverse collector’s items te vinden zijn. Disney en Star Wars items, stripboeken en nog veel meer!

Loterij
Als je besluit een lot van € 0,50 te kopen maak je ook nog eens kans op erg mooie prijzen die wel heel erg de moeite waard zijn. Met bijna 35 prijzen en slechts 500 loten is de winkans erg hoog. Kinderen die meekomen betalen uiteraard geen entree (€ 1,00) maar kunnen waarschijnlijk niet afblijven van de grabbelton die er staat met de mooiste grabbel die veel meer waard is dan de slechts € 0,50 die een keer grabbelen kost.

Kom en help
Kom en help de dieren op 24 november vanaf 10.00 uur in en bij de locatie Nieuw Vosseven, Lochtstraat 28 in Stramproy. Gratis en veel parkeerruimte.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie